Ada Eşiz

Ada Eşiz kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, burcu, Berna Laçin kızı, sevgilisi? Ada Eşiz boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri.

PAYLAŞ
Ada Eşiz
  • 0
  • 10507
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Ada Eşiz kimdir, kaç yaşında, nereli?

Ada Eşiz oyuncu Berna Laçin ve işadamı Tolga Eşiz’in kızıdır. 23 Nisan 2002 tarihinde İstanbul’da doğdu. 19 yaşındadır. Berna Laçin kızı Ada Eşiz basından uzakta bir hayat sürdürmektedir. Günümüzde üniversite öğrencisi olarak eğitimini sürdürmektedir. İnstagram hesabı üzerinden sık sık doğa ve mekan fotoğrafları paylaşmaktadır.

Ada Eşiz hayatı ve biyografisi

Ada Eşiz 23 Nisan 2002 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Atatürk’ün dünya çocuklarına arman ettiği 23 Nisan tarihinde doğduğu için şanslıdır. 2021 itibari ile 19 yaşındadır. Ada Eşiz sinema oyuncusu ve aynı zamanda sunucu olan Berna Laçin’in kızıdır. Babası ünlü işadamı Tolga Eşiz’dir.

tolga eşiz kimdir ne iş yapar berna laçin kızı biyografi

Ailenin tek çocuğu olarak İstanbul’da doğup büyüyen Ada Eşiz eğitim hayatına İstanbul’da başladı. Liseyi tamamladıktan sonra üniversite eğitimine başladı.

Berna Laçin kızı Ada Eşiz’in anne ve babası 1996 yılında nikah masasına oturdu.  23 Nisan 2002 tarihinde evliliklerinden 6 yıl sora ise Ada Eşiz doğdu. Ada Eşiz günümüzde üniversite eğitimine devam etmektedir.

Ada Eşiz boy kilo ve hangi burç?

Ada Eşiz boyu 1.72 cm kilosu 52 kg ve burcu Boğa.

Berna Laçin kızı hangi okulda okuyor

Ada Eşiz sevgilisi var mı?

Ada Eşiz sosyal medya hesaplarında bile kendi fotoğraflarını paylaşmamaktadır. Gözlerden uzakta bir hayat süren Ada Eşiz sevgilisi hakkında net bir bilgiye ulaşılamamıştır. Ada Eşiz hangi okulda, Berna Laçin kızı hangi okulda okuyor, hangi üniversite de, doğum tarihi, instagram hesabı, sevgilisi var mı, kimiz kızı gibi en çok sorgulanan soruların yanıtını vermeye çalıştık.

ada eşiz hangi okulda

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!