Mina Ceran

Mina Ceran kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, burcu, oynadığı diziler, sevgilisi? Mina Ceran boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri.

PAYLAŞ
Mina Ceran
  • 0
  • 7202
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Mina Ceran kimdir, kaç yaşında, nereli?

Mina Ceran Türk Model, Moda blogger’ı, influencer ve fenomendir. 1 Ocak 1996 tarihinde Antalya’da doğdu. 25 yaşındadır. ‘Market güzeli’ lakaplı Mina Ceran 2013 yılında ünlü bir market zincirinin düzenlemiş olduğu “Face of Antalya” adlı güzellik yarışmasında birinci seçilmesi ile tanındı.

Mina Ceran hayatı ve biyografisi

Mina Ceran 1 Ocak 1996 yılında Antalya’da dünyaya geldi. Çocukluk yılları Antalya’da geçti. Eğitim hayatına Antalya’da başlayan Mina Ceran lise yıllarına kadar ailesi ile birlikte yaşadı. Liseden mezun olduktan sonra üniversite eğitimine Eskişehir Anadolu Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümü’nde sürdürdü. Ardından Antalya Bilim Üniversitesi İşletme Yönetimi Bölümü’nde eğitim aldı.

Mina Ceran kimdir, nereli, kaç kardeş, boyu, kilosu, yaşı

Mina Ceran mesleki kariyer yolculuğuna 2013 yılında ünlü bir market zinciri tarafından düzenlenen “Face of Antalya” adlı güzellik yarışmasında birinci seçilmesi ile adım attı. 2014 yılında Antalya Rixos Hotel’de görev aldı. 2015 yılında İstanbul Ritz-Carlton Hotel’de stajyer olarak yer aldı. Ardından 2016 yılında Dubai’de Rixos the Palm Dubai Müşteri İlişkileri Stajyeri olarak görev aldı.

Mina Ceran 2015 yılında sosyal medyayı aktif kullanmaya başlayarak influencer ve blogger oldu. 2019 yılında medya ve magazin dünyasında şarkıcı ve türkücü Mahsun Kırmızıgül’ün oğlu Mahmut Kırmızıgül ile sevgili olması ile gündeme geldi. Ancak ilişkileri sona ermiştir. Mina Ceran günümüzde moda blogger’ı, influencer ve fenomen olarak yaşamına İstanbul’da devam etmektedir.

Mina Ceran boy kilo ve hangi burç?

Mina Ceran boyu 1.70 cm kilosu 52 kg ve burcu Oğlak.

Mina Ceran sevgilisi?

Mina Ceran Sevgilisi Mahsun Kırmızıgül’ün oğlu Mahmut Kırmızıgül’dür. Ancak çift Temmuz 2021 tarihinde yollarını ayırdı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!