Aleyna Özgeçen sevgilisi, boy kilo, evli mi, kimdir, dizileri, estetiksiz?

PAYLAŞ
Aleyna Özgeçen sevgilisi, boy kilo, evli mi, kimdir, dizileri, estetiksiz?
  • 2
  • 6762
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Aleyna Özgeçen nasıl ünlü oldu? Kirli Sepeti ilk Gün Kimdir? Aleyna Özgeçen sevgilisi, boy kilo, evli mi, doğum tarihi, kimdir, dizileri ve filmleri, oynadığı diziler? Aleyna Özgeçen estetiksiz hali? Aleyna Özgeçen aslen nereli ve hangi burç? Aleyna Özgeçen kısaca hayatı vikipedi kaynaklı biyografi bilgileri haberimizde…

Aleyna Özgeçen kimdir, kaç yaşında, nereli?

Aleyna Özgeçen  sinema ve dizi oyuncusu, sosyal medya fenomenidir. 1 Ocak 2003 yılında İzmir’de doğdu. Oyunculuk kariyeri çok kısa bir süre önce başlamasına rağmen, yetenekleri ve göz dolduran performansı ile dikkatleri üzerine toplayan Aleyna Özgeçen gelecek vaat eden oyuncular arasında yerini çoktan aldı.

Aleyna Özgeçen hayatı ve biyografisi

Türk dizi ve sinema oyuncusu Aleyna Özgeçen  1 Ocak 2003 senesinde İzmir’de dünyaya geldi. Eğitim hayatına İzmir’de başladı. Çocukluk yılları ve çocukluk dönemleri İzmir’de geçti. Oyunculuk kariyeri 2010 yılından sonra başladı. Oyunculuğa ilgi duymaya başlayan Aleyna Özgeçen daha sonra Nuran Zengin Oyunculuk Atölye’de kamera önü oyunculuk eğitimi aldı.

Aleyna Özgeçen, 2015 yılından itibaren birçok dizi ve filmde rol almıştır. Bazı dizileri şunlardır: “Çanakkale Yüzyıllık Mühür”, “Müslüm”, “Gülperi”, “Zemheri”, “Beni Çok Sev”, “Gecenin Ucunda”, “Kirli Sepeti”. Bazı filmleri ise şunlardır: “Müslüm”.

Oyunculuk eğitiminin ardından okul hayatını da paralelinde sürdüren güzel oyuncu kameraların karşısına ilk olarak 2016 yılında Çanakkale Yüz Yıllık Mühür adlı dizi filminde merhaba dedi.  Aradan geçen 2 yıllık bir sürenin ardından bu kez 2018 yılında oyunculuğunu beyazperdeye taşıdı. 2018 yılında vizyona giren Müslüm sinema filminde Cedye karakterine hayat veren isim oldu. Bu başarısı onu aynı yılın içinde Gülperi isimli dizi filminde buluşturmaya vesile oldu. Gülperi dizisinde canlandırdığı Bedriye rolü ile de oldukça beğeni topladı. Gülperi dizisi Aleyna Özgeçen ‘in hedef kitlesi tarafından tanınmasına vesile olan dizi film projeleri arasında yerini almıştır. 2020 yılında Zemheri, 2021 yılında Beni Çok Sev, 2022 Cartels ve Gecenin Ucunda yapımlarında ve 2023 yılında ise Kirli Sepeti dizisinde İlkgün rolüne hayat veren isim oldu.

Günümüzde Nuran Zengin Casting & Management ajansına bağlı olarak oyunculuk çalışmalarını sürdüren Aleyna Özgeçen İstanbul’da yaşamaktadır. Aynı zamanda lise eğitimini de sürdürmektedir.

Aleyna Özgeçen sevgilisi?

Aleyna Özgeçen sevgilisi olup olmadığı henüz bilinmemektedir. Sevgilisi olması durumunda burada merak edilen bilgi güncellenecektir.

Aleyna Özgeçen boyu, kilosu ve burcu?

Aleyna Özgeçen boyu 1.60 cm kilosu 56 kg burucu Oğlak.

Aleyna Özgeçen instagram hesabı

Aleyna Özgeçen instagram hesabı için tıklayın.

Aleyna Özgeçen dizileri ve filmleri

Aleyna Özgeçen oynadığı diziler? Aleyna Özgeçen hangi dizilerde oynadı?

  • 2023 Kirli Sepeti (İlkgül)
  • 2022 Gecenin Ucunda (Yasemin Kanbey)
  • 2022 Cartels (Kartal’ın kız kardeşi)
  • 2021 Beni Çok Sev (Yonca)
  • 2020 Zemheri (Elvan)
  • 2018 Gülperi (Bedriye)
  • 2018 Müslüm (Ayşe)
  • 2015 Çanakkale Yüzyıllık Mühür

2 Comments

  1. Aleyna özgeçen çok gizemli biri görmek istiyordum bir türlü ulaşamadım

  2. Aleyna özgeçen çok gizemli biri görmek istiyordum bir türlü ulaşamadım ne yazıki olmadı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!