Alican Yücesoy Kimdir?

PAYLAŞ
Alican Yücesoy Kimdir?
  • 0
  • 2179
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Alican Yücesoy Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Kısaca Biyografisi

Alican Yücesoy’un doğum tarihi 22 Ekim 1982 ve bugün 36 yaşındadır. Daha önce ünlü oyuncu Melisa Sözen ile evlenip boşanmıştır. Doğum yeri İstanbul olan Alican Yücesoy aslen baba tarafından Şanlıurfa ve Gazianteplidir. Anne tarafından da Bulgaristanlıdır. Boyu 1.84 cm olan yakışıklı oyuncunun kilosu 80 ve burcu ise Terazi’dir. Bugüne dek Gazi Mustafa Kemal Atatürk rollerinde ilk düşünülen isim olmuştur.

Kariyer yolculuğundan önce İstanbul’da doğan Alican Yücesoy, eğitim hayatına Bursa’da başlamıştır. Lise eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul  Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümünü kazanarak bu bölümden mezun olmuştur.

Onun kariyer yolculuğunun ilk durağı Bakırköy Belediye Tiyatroları olmuştur.  Daha sonra kamera önüne geçen oyuncu “Serçe Sarayı” dizisi ile beğeni topladı. “Adı Zehra, Kördüğüm onun oyuculuk kariyerinde önemli projeler oldu.

Alican Yücesoy’un  özel hayatına ilişkin olarak 2013 senesinde güzel oyuncu Melisa Sözen ile İtalya’da evlendi.  Evliliklerinin hemen ilk 5 ayından sonra çift 2014 yılında boşanma kararı almıştır. Alican Yücesoy günümüzde dizi filmlerde rol almaya devam etmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!