Alper Erözer Kimdir?

PAYLAŞ
Alper Erözer Kimdir?
  • 1
  • 4134
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Alper Erözer Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında?

Alper Erözer enerji şarkısı ile trend. Alper Erözer kimdir? Alper Erözer ailesi ve Alper Erözer ailesi sevgilisi, bunun yanında Alper Erözer babası ne iş yapıyor? Soruları oldukça revaçta.

Alper Erözer enerji sözleri ve şarkı en çok indirilenler listesinde. Alper Erözer enerji youtube üzerinden tıklama rekorları kırıyor. İşte 13 yaşında albüm yapan ve dünya starı olan Alper Erözer hayatı.

9 Temmuz 2004 yılında İzmir’de doğan Alper Erözer sanat kariyerine aslında TV reklamları ve dizi oyunculuğu ile başlamıştır. Sur Yapı, Defacto, Mc Donald’s, Maret ve Ülker Mutluluk Reklamı nu reklamlardan sadece bazıları. Bugün 14 yaşında olan Alper Erözer Komşular adlı dizide Güçlü Keser karakterini oynamıştır. Alper Erözer babası besteci Cenk Erözer’dir. Alper Erözer’in tam adı ise Alper Serge Erözer’dir. Boyu 1.60 cm ve 45 kg’dur. Ortaokul mezunudur.

I Think You Love Me Now ile büyük çıkış yakalayan Alper Erözer, Türkiye’nin Justin Bieber’i. Alper Erözer Justin Bieber benzetmesi çok yapılıyor. Alper Erözer 2018 senesinde Hey world world isimli cd müzik albümü tüm müzik marketlerde yerini aldı. Albümde 9 şarkının 6’sı İngilizce, 2’si Türkçe ve 1 Türkçe club mix.  Bu 4 İngilizce şarkının söz ve müzikleri ise babası Cenk Erözer’e aittir.

Bugün yaşamını İzmir,’de sürdüren sanatçının günden güne hayran kitlesi büyüyor. Konser tarihleri ve turneleri de yakında duyurulacağı belirtiliyor.

1 Yorum var

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!