Aslı Afşaroğlu

Aslı Afşaroğlu kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, estetiksiz hali, sevgilisi? Aslı Afşaroğlu boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri.

PAYLAŞ
Aslı Afşaroğlu
  • 0
  • 3169
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Aslı Afşaroğlu shop ile adını duyuran ve kendi markasını yaratan Aslı Afşaroğlu instagram ve youtube üzeinden oldukça geniş bir kitleye sahip. Aslı Afşaroğlu açık hali, estetik oldu mu, ne okuyor, mesleği ve ne iş yapar? Aslı Afşaroğlu kim? Aslı Afşaroğlu Talha Koyun ilişkisi nedir? Aslı Afşaroğlu kendi markası adı ne? Aslı Afşaroğlu kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu ve burcu, sevgilisi kısaca hayatı ve biyografi bilgileri sizlerle birlikte olacak. 

Aslı Afşaroğlu 8 Mart 1995 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Eğitimci bir aileden gelen Aslı Afşaroğlu babasının mesleği öğretmenliktir. Kendisinden 4 yaş küçük kardeşi vardır. Babasının mesleği nedeni ile 4 yıl Şanlıurfa’da yaşadı. Bu süreçten sonra tekrar İzmir’e dönen Youtuber Aslı Afşaroğlu lise eğitimi ardından Gediz Üniversitesi’nde eğitim görmeye başladı. Ancak üniversitenin kapanması nedeni ile üniversite eğitimine İzmir 9 Eylül Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nde devam etti.

Aslı Afşaroğlu boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri.

Aslı Afşaroğlu feneomen ve youtuber olma yolunda ilk adımlarını kendi evinden derlediği videoları Instagram ve Youtube hesabında paylaşması ile adıma attı. Evinden kesitler paylaşan Aslı Afşaroğlu duruşu, tarzı samimi ve pozitif yönü ile takipçilerinin odak noktası haline geldi.

2018 yılından itibaren yaşamını İstanbul’da sürdüren Aslı Afşaroğlu zaman zaman ailesini ziyaret amaçlı İzmir’e seyahat etmektedir.

Aslı Afşaroğlu ketum olduğunu ifade etmiştir. Kitap okumayı seven genç fenomen lise çağlarında Harry Potter serisini bitirmiştir. En sevdiği filmler arasında The Notebook yer alırken, dikiş dikmek ve blog yazmak başlıca hobileri arasında yer almaktadır.

Youtuber Aslı Afşaroğlu, youtube platfromu üzerinden çektiği videolar ve yaptığı kombinlerle büyük beğeni toplamaktadır. Tesettür giyim modasında tasarladığı kombinler ve kendi diktiği parçalar sayesinde özgün tavrını ortaya koymaktadır. Youtuber Aslı Afşaroğlu bir dönem özel hayatıyla gündeme gelen sosyal medya fenomenleri arasında yer aldı. Aslı Afşaroğlu Talha Koyun ile birlikteydi. Sevgili olan çift ilişkilerinin bittiğini belirtmiştir.

Aslı Afşaroğlu boyu 1.60 cm kilosu 55 kg ve burcu ise Balık.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!