Belde Yeke

Belde Yeke kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, burcu, oynadığı diziler, sevgilisi? Belde Yeke boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri.

PAYLAŞ
Belde Yeke
  • 0
  • 2456
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Belde Yeke kimdir, yaş bilgisi, nereli, boy kilo, kaç yaşında, Zalim İstanbul dışında oynadığı diziler? Belde Yeke sevgilisi kim? Belde Yeke hakkında güncel bilgiler, kısaca hayatı, vikipedi ve biyografi bilgileri.

Belde Yeke Kırmızı Oda Azra rolü ile büyük çıkış yakaladı. Oyunculuk kariyerini 2019 yapımı Zalim İstanbul dizisinde rol alarak inşa etmeye başladı.

Belde Yeke boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri

2021 yılında TV8 kanalında ekranlara gelen Kırmızı Oda Sadi’nin sevgilisi Azra rolü ile izleyiciyi etkileyen Belde Yeke dizise partneri Sadi tarafından Kırmızı Oda Ezra olarak hafızlarlıda yer aldı.

Belde Yeke 1999 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Eğitim hayatına İstanbul’da başladı. Lise eğitiminin ardından üniversite eğitimi ile beraber oyunculuk kariyerini inşa etmeye başladı. İlk ekran deneyimini 2019 yılında Zalim İstanbul dizisinde gerçekleştirdi.

Oyunculuk kariyerinde zirve olarak nitelendirilen ve en büyük çıkışını yakaladığı dizi film projesi ise 2021 yılında Kırmızı Oda dizisi oldu. Belde Yeke Kırmızı Oda dizisinde hayat verdiği Azra rolü ile çok geniş bir kitle tarafından tanınmaya başladı.

2021 yılı itibarı ile 22 yaşında ola başarılı, genç ve güzel oyuncu günümüzde Filiz Çelik menajerlik çatısı altında oyunculuk kariyerini sürdürmektedir. Belde Yeke sevgilisi ile basın ve magazin dünyasında henüz yer almamıştır.

Belde Yeke boyu 1.70 cm kilosu 52 kg ve burcu Oğlak.

Belde Yeke dizileri ve filmleri

  • 2021 Kırmızı Oda (Azra)
  • 2019 Zalim İstanbul

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!