Aslı İşler kimdir?

Aslı İşler kimdir? Nereli? Oynadığı diziler hangileri? Boyu, kilosu ve burcu kaç? Kenan Doğulu sevgilisi kim? Biyografisi.

PAYLAŞ
Aslı İşler kimdir?
  • 0
  • 1897
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı: Aslı İşler
Doğum tarihi: 16/08/1993 (26 yaşında)
Doğum yeri:  İstanbul
Boyu: 1.70 cm
Kilo: 50 kg
Burcu: Aslan
Eğitim durumu: Üniversite ,Lisans
Medeni hali: Bekar
Meslek: Tiyatrocu, oyuncu
İnstagram hesabı için tıklayın.

Aslı İşler kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aslı İşler kimdir? Nereli, kaç yaşında, instagram hesabı, sevgilisi, yaşı, oynadığı diziler, boyu, kilosu, burcu, kısaca hayatı ve biyografisi kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Aslı İşler hayatı ve biyografisi

Türk tiyatro ve dizi oyuncusu Aslı İşler 16 Ağustos 1993 İstanbul’da dünyaya geldi. Eğitim hayatına İstanbul’da başladı. Aslen memleketi İstanbul’dur. Ortaokul çağlarında tiyatro ile ilgilenmeye başladı ve “Lady Macbeth” rolü ile tiyatro hayatına adım atmıştır. Liseden mezun olduktan sonra Haliç Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları bölümünü kazandı ve bu bölümden mezun oldu. Ardından kamera önü oyunculuk eğitimi aldı. Aynı zamanda Müjdat Gezen Sanat Merkezinde tiyatro eğitimi aldı. Şahika Tekand Stüdyo Oyuncuları topluluğunda ise 1 yıl oyunculuk dersleri alarak eğitiminde çok büyük bir yol kat etti.

Dizi oyunculuğuna 2003 yılında “Bir İstanbul Masalı” dizisi ile merhaba dedi. Bu süreci diğer dizi film projeleri takip etti. Güzel oyuncunun tanınmasında rol alan en büyük film projesi ise 2016 yılında yayınlanan “Muhteşem Yüzyıl: Kösem” dizisi oldu. Başarılı oyuncu Aslı İşler günümüzde yaşamını İstanbul’da sürdürmekte ve dizi, film, tiyatro çalışmalarını sürdürmektedir.

Aslı İşler sevgilisi kimdir?

Oyuncu Aslı İşler Kenan Doğulu Beren Saat ilişkisinin üçgeninde 2019 yılında magazin dünyasında yer alan isimler arasında yer almıştır. Magazin dünyasında Aslı İşler Kenan Doğulu ilişkisi olduğu yönünde söylemlerle gündeme gelmiştir.

Aslı İşler dizi ve filmleri

Aslı İşler oynadığı filmler rol aldığı sinema film projeleri, yeni dizisi ve tüm çalışmaları güncel olarak aşağıda listelenmiştir.

  • Muhteşem Yüzyıl: Kösem TV Dizisi 2016
  • Acemi Cadı TV Dizisi 2006
  • Kampüsistan  (Konuk Oyuncu) TV Dizisi 2003
  • Bir İstanbul Masalı TV Dizisi 2003

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!