Ramin Nezir Kimdir?

Azerbaycan’dan Türkiye’ye uzanan sessiz ama kararlı ve istikrarlı büyüyen bir kariyerin öyküsü. Türk dizi, tiyatro ve sinema filmlerinde canlandırdığı karakterlerle izleyicisini büyüleyen oyuncu Ramin Nezir hayatı, özgeçmişi ve biyografisine ilişkin tüm bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizler için bir araya getirdik.

PAYLAŞ
Ramin Nezir Kimdir?
  • 1
  • 4247
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı: Ramin Nezir
Doğum tarihi:  20 /10/1987 (29 yaşında)
Doğum yeri:  Azerbaycan
Boyu: 1.47cm
Kilo: 51 kg
Burcu: Terazi
Eğitim durumu: Üniversite
Medeni hali: Bekar 
Meslek: Tiyatrocu, oyuncu
İnstagram hesabı için tıklayın.

Ramin Nezir kimdir? Aslen nereli? Kaç yaşında?

Azerbaycan’dan Türkiye’ye uzanan sessiz ama kararlı ve istikrarlı büyüyen bir kariyerin öyküsü. Türk dizi, tiyatro ve sinema filmlerinde canlandırdığı karakterlerle izleyicisini büyüleyen oyuncu Ramin Nezir hayatı, özgeçmişi ve biyografisine ilişkin tüm bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizler için bir araya getirdik.

Ramin Nezir hayatı ve biyografisi

Türk kökenli Azerbaycan’lı oyuncu Ramin Nezir 20 Ekim 1987 yılında Azerbaycan Bakü’de dünyaya geldi. Başarılı oyuncu aslen Bakü’lü ancak Türk asıllıdır. Eğitim ve öğrenim hayatına Bakü’de başladı. Tiyatroya okuduğu dönemlerde ilgi göstermeye başladı. Azerbaycan’da eğitim ve öğrenimini tamamladıktan sonra tiyatroya olan tutkusu nedeniyle İstanbul’a yerleşti. Başarılı ve karalı oyuncu Ramin Nezir, hayalini kurduğu tiyatro oyunculuğunu için oldukça fazla mücadele etti. İlk olarak İstanbul’da çeşitli tiyatro atölyelerinde oyunculuk eğitimi aldı. Bu eğitimlerin ardından birçok tiyatro sahnesinde rol aldı. Tiyatro sahnelerinde üstü başarı elde etikten sonra bu kez kamera önüne geçmek için çalışmalar başlattı. Bugün 29 yaşında olan oyuncu daha önce çeşitli tiyatro ve film projelerinde yer alsa da en büyük çıkışını “Lal Fındık Dilsiz” karakteri ile “Çukur” dizisinin 2. Sezonunda yaptı. Dizide en çok merak edilen konulardan biri ise Ramin Nezir boyu ve sesi olmuştur.  2019 yılında beyazperde de hayranlarının karşısına çıkmak için kolları sıvadı. Antalya’da çekimlerine başlanan ve çekimleri tamamlanan “Gerçek Kahraman” sinema filminde “Mavi Maske” rolü izleyicisine merhaba diyen oyuncu bu çekimlerde talihsiz bir durum yaşayarak kolunu kırmıştır. 2019 yılında “Hareket Sekiz” adlı polisiye, aksiyon ve komedi filminde Çeçen mafyasının sağ kolu “Çeçen Rıza” karakterini canlandırdı. Dizi, tiyatro ve sinema oyuncusu Ramin Nezir günümüzde İstanbul’da yaşamakta olup, tiyatro ve dizi çalışmalarını başarı ile sürdürmektedir.

Ramin Nezir sevgilisi, evli mi?

Ramin Nezir bekardır. Ayrıca sevgilisi olup olmadığı net olarak bilinmemektedir.

Ramin Nezir sesi ve konuşması

Ramin Nezir başarılı oyuncunun özellikle Çukur dizisinde canlandırdığı karakter yüzünden hayranları sesi ve konuşmasını oldukça merak etmişlerdir. 2019 Haziran ayında vizyona hazırlanan Gerçek Kahraman sinema filminde Mavi Maske rolü ile sinemaseverlerle buluşacak olan Ramin Nezir beyazperde de bu kez konuşarak sesini duyurdu.

Ramin Nezir oynadığı dizi, tiyatro, sinema ve TV programları

Ramin Nezir oynadığı dizi ve sinema filmleri, yeni sinema filmi güncel olarak aşağıda sıralanmıştır.

  • 2019 – Hareket Sekiz – Çeçen Rıza – Sinema Filmi
  • 2019 – Gerçek Kahraman – ( Mavi Maske) – Sinema Filmi
  • 2018 – Şarkılar Seni Söyler
  • 2018 – Acayip Tipler
  • 2017 – Çukur TV Dizisi (Lal Fındık Dilsiz)
  • 2016 – 7 Kocalı Hürmüz
  • 2014 – Artiz Mektebi

1 Yorum var

  1. Oyuncunun soyismi ” NEZİR” düzeltir misiniz lütfen

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!