Aslı Sivrioğlu

Aslı Sivrioğlu kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, eşi, ne iş yapıyor? Aslı Sivrioğlu boy kilo yaş hayatı, vikipedi ve biyografi bilgileri.

PAYLAŞ
Aslı Sivrioğlu
  • 0
  • 8985
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Aslı Sivrioğlu kimdir, kaç yaşında, nereli?

Aslı Sivrioğlu MasterChef yarışması jüri üyesi Somer Sivrioğlu’nun 18 yıl evli kaldığı eski eşidir. 1973 yılında dünyaya geldi. Günümüz itibari ile yaşı 48 yaşındadır. Evlenmeden önceki soyadı Aslı Sencer’dir. Aslı Sivrioğlu eski eşi Somer Sivrioğlu’nun kendisini editör sevgilisi Pınar Kızılkaya ile aldatması ile adı duyuldu ve tanınmaya başladı.

Aslı Sivrioğlu hayatı ve biyografisi

Aslı Sivrioğlu 1973 yılında dünyaya geldi. Eğitim hayatına Türkiye’de başladı. Eski eşi Somer Sivrioğlu’nun Avustralya’da yüksek lisans eğitimini tamamlaması için gittiğinde kader ağlarını ördü ve Somer Sivrioğlu ile tanıştı. Aslı Sivrioğlu 2000 yılında Somer Sivrioğlu ile nikah masasına oturdu. Çiftin bu evliliklerinden Derin ve Deniz adında bir kız ve erkek çocuğu iki çocukları dünyaya geldi.

Aslı Sivrioğlu ve Somer Sivrioğlu’nun Avustralya’da iki restoranı bulunmaktadır. Aslı Sivrioğlu mesleği işletmeciliktir. Somer Sivrioğlu’nun Türkiye’de MasterChef yarışmasının jüri üyesi olmasının ardından basın ve medya da aldatma başlıklı haberler ortaya çıkmaya başladı. Kısa süre sonra Aslı Sivrioğlu eski eşi Somer Sivrioğlu’nun evli editör sevgilisi Pınar Kızılkaya ile görüntülerinin sızması ile 18 yıllık evliliğine son vererek tek celsede boşandı.

Somer Sivrioğlu’nun eski eşi Aslı Sivrioğlu günümüzde yaşamını Avustralya’da sürdürmekte olup restoran işletmeye devam etmektedir.

Aslı Sivrioğlu boy kilo ve hangi burç?

Aslı Sivrioğlu boyu, kilosu ve burcu hakkında bilgiler güncellenecektir.

Aslı Sivrioğlu ne iş yapıyor, mesleği?

Aslı Sivrioğlu mesleği restoran işletmeciliğidir. Aslı Sivrioğlu ne iş yapıyor, mesleği, eşi kim, çocuğu var mı? Somer Sivrioğlu’nun eski eşi Aslı Sivrioğlu soyadı ne? Aslı Sencer Sivrioğlu biyografi detayları, hayatı, vikipedi kaynaklı bilgilerini derledik. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!