Pınar Kızılkaya

Pınar Kızılkaya kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, eşi, ne iş yapıyor? Pınar Kızılkaya boy kilo yaş hayatı, vikipedi ve biyografi bilgileri.

PAYLAŞ
Pınar Kızılkaya
  • 0
  • 7926
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Pınar Kızılkaya kimdir, kaç yaşında, nereli?

Pınar Kızılkaya editör ve kurgu operatörüdür. 1984 yılında dünyaya geldi. Günümüz itibarı ile yaşı 37 yaşındadır.  Pınar Kızılkaya MasterChef yarışması jüri üyesi Somer Sivrioğlu ile sevgili olması ile adını duyurdu ve tanınmaya başladı.

Pınar Kızılkaya hayatı ve biyografisi

Pınar Kızılkaya 1984 yılında dünyaya geldi. Eğitim hayatına İstanbul’da başladı. Liseyi tamamladıktan sonra üniversite eğitimine Gazi Üniversitesi Radyo Sinema ve Televizyon bölümünde devam etti.

Pınar Kızılkaya mesleki kariyerine 2008 yılında video editörü olarak adım attı. 2011 yılında Acun Medya çatısı altında Project Manager olarak çalışmaya başladı. Acun Medya’da Got Talent, The Voice, Sürprizimiz Var, Yetenek Sizsiniz Türkiye, Survivor, Para Bende, Exatlon ve Dancing with Stars gibi yarışma ve program formatlarında görev aldı. Ayrıca Dominik Cumhuriyeti’nde çalıştı. Masterchef Turkiye, Exatlon Brazil, Exatlon Romania, Exatlon Estados Unidos programlarında görev aldı.

Pınar Kızılkaya Somer şef ile 2021 yılında görüntülendi. Masterchef editörü Pınar Kızılkaya Somer Sivrioğlu ile sevgili olduktan sonra kendisinin de evli olduğu ortaya çıkmıştı. Pınar Kızılkaya Acun Medya çatısı altında çalışmaya devam etmektedir. Pınar Kızılkaya 2018 yılında MasterChef’in jüri üyelerinden Somer Sivrioğlu ile ilişkisi başladıktan sonra Aralık 2018 yılında eski eşinden boşandı.

Bu ilişkiden sonra Somer Sivrioğlu eski eşi Aslı Sivrioğlu 18 yıllık evliliğine son noktayı koydu ve boşandı.

Pınar Kızılkaya boy kilo ve hangi burç?

Pınar Kızılkaya boyu, kilosu ve burcu hakkında bilgiler güncellenecektir.

Pınar Kızılkaya ne iş yapıyor, mesleği?

MasterChef Türkiye programının editörlerindendir. Aynı zamanda Acun Medya’da kurgu operatörüdür. Somer Sivrioğlu sevgilisi Pınar Kızılkaya ne iş yapıyor, yaş farkı, mesleği, hayatı vikipedi kaynaklı biyografi bilgilerini derledik.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!