Ataberk Özdene Kimdir?

PAYLAŞ
Ataberk Özdene Kimdir?
  • 0
  • 2630
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Ataberk Özdene kaç yaşında? Ataberk Özdene doğum tarihi kaçtır?

Ataberk Özdene kimdir? Ataberk Özdene yaş ve ne iş yapar gibi sorular araştırılmaya başlandı. Bunun yanında İrem Derici yeni sevgilisi
Ataberk Özdene kimdir? Sorusu da oldukça yaygı olmaya başladı. Ataberk Özdene İrem Derici ilişkisi başladıktan hemen sonra Ataberk Özdene yaşı kaç? Ataberk Özdene İrem Derici arasında yaş fakı nedir? Gibi sorularda yanıtını aramaya başladı. Ataberk Özdene hayatı ve biyografisi kim kimdir bölümümüzde sizlerle. İşte Ataberk Özdene kimdir? Tüm yanıtları.

Ataberk Özdene İrem Derici arasında kaç yaş fark var?

Ataberk Özdene doğum tarihi 1997.  Bugünün tarihi ile yaşı 21 yaşındadır. Ataberk Özdene doğum yeri İstanbul’dur.  Ataberk Özdene İrem Derici yaş farkı aralarında 10 yıl yaş farkı bulunmaktadır.

Atataberk Özdene Gökçe Yıldırım ilişkisi bitti mi? Atataberk Özdene İrem Derici ilişkisi nasıl başladı?

Ataberk Özdene İrem Derici ile yaşadığı aşkla birlikte magazin dünyasında adı duyulmaya başlandı. Daha önce yalnızca Youtuber Gökçe Yıldırım ile birlikteliği ile biliniyordu. Son 2 yıldır Ataberk Özdene Gökçe Yıldırım sevgililerdi. Birlikte yaşıyorlardı. Ancak kısa bir süre önce Ataberk Özdene Gökçe Yıldırım ve İrem Derici üçgeninde bir değişim yaşandı. Ataberk Özdene Gökçe yıldırım aşkı sona erdi. Ataberk Özdene İrem Derici ile resmen sevgili oldukları belirtildi. Ataberk Özdene ve İrem Derici ilişkisi Ataberk Özdene’nin mesleği ile ilgili ve etkileyici dansı neden oldu.

Ataberk Özdene biyografi hayatı, aslen nereli? Kariyeri hakkında bilgiler

Ataberk Özdene bundan 2 yıl önce Gökçe Yıldırım ile birlikteliği oldu. Ancak daha önce kendisi 2013 yılında  “Yetenek Sizsiniz Türkiye” yarışma programına katılmış ve ilk kez burada boy göstermişti. Ataberk Özdene eğitim ve öğrenim hayatına İstanbul’da başladı. Sanat ve özellikle de dansla ilgilemeye başladı. Aynı zamanda koreografi ile de ilgilenmeye başladı. Müzik ve dans hayatını profesyonel olarak icra etmek için çalışmalar yapmaya başladı.

Ataberk Özdene boyu, kilosu, burcu nedir?

Ataberk Özdene boyu 1.65 cm olup kilosu 65 kg’dır. Ataberk Özdene burcu doğduğu yıl gün ay olarak bilinmediği için kısa süre içinde güncellenecektir.

Ataberk Özdene ne iş yapar? Hangi üniversite mezunu?

Ataberk Özdene dansçı ve aynı zamanda Koreograf. Trysoldier’de profesyonel olarak çalışmalarını sürdürmektedir.

Ataberk Özdene oynadığı dizi filmler hangileridir?

Ataberk Özdene rol aldığı dizi, sinema ve rekalma filmi henüz yoktur. Ancak bu güne kadar yalnızca Yetenek Sizsiniz Türkiye yatışmasında boy göstermiştir.

Ataberk Özdene Sosyal medya hesapları

Ataberk Özdene instagram hesabı için tıklayın.

Ataberk Özdene facebook hesabı için tıklayın

Ataberk Özdene twitter hesabı için tıklayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!