Aydeed (Ayça Dalaklı) kimdir, nereli, kaç yaşında, sevgilisi?

Aydeed kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Aydeed gerçek adı ne? Aydeed şarkıları, albümleri, konserleri, özel hayatı kısaca müzik kariyeri hayatı ve biyografi bilgileri?

PAYLAŞ
Aydeed (Ayça Dalaklı) kimdir, nereli, kaç yaşında, sevgilisi?
  • 0
  • 1316
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Aydeed kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Aydeed gerçek adı ne? Aydeed şarkıları, albümleri, konserleri, özel hayatı kısaca müzik kariyeri hayatı ve biyografi bilgileri haberimizin detayında sizlerle beraber olacak.

Aydeed (Ayça Dalaklı) kimdir, kaç yaşında, nereli?

Aydeed gerçek adı ile Ayça Dalaklı müzisyen, şarkıcı ve bestecidir. Türk R&B sanatçısı Aydeed 2019 yılında “Aklımda” ve 2020 yılında “Kısa Zaman İçin” adlı şarkısı ile müzik listelerinde yer almaya başladı. Böylece kısa sürede yüzbinlerce kişi tarafından tanınmaya başladı.

Aydeed (Ayça Dalaklı) hayatı ve biyografisi

Aydeed gerçek ve tam adı ile Ayça Dalaklı 27 Ağustos 1999 yılında İzmir Konak’ta dünyaya geldi. Müzikle çok erken yaşlarda tanışan Aydeed, seslendirdiği şarkıları dans figürleri ile süsleyerek özgün bir sanat yaratmaya başladı. Küçük yaşlarda Disney, K-Pop World Festival gibi şarkı ve ses yarışmalarında boy göstermeye başladı. Ortaokul sıralarında İngilizce şarkılar kaleme aldı ve melodilerini özgün bir biçimde notalara döktü. Lise sıralarında Street Jazz dersleri aldı.

İlk Türkçe şarkılarını da lise yıllarında yazmaya başladı. İngilizce ve Fransızca dilleri konusunda eğitimler aldı. Sanatın her alanına ilgi duydu. Liseyi tamamladıktan sonra üniversite eğitimine Bilkent Üniversitesi İletişim ve Tasarım eğitimini sürdürdü.

Aydeed (Ayça Dalaklı)

Aydeed profesyonel müzik kariyerine üniversite yıllarında başladı. İlk teklisini 2019 yılında “Aklımda” adlı müzik çalışması ile müzikseverlere duyurdu. İlk teklisi ile büyük bir çıkış yakalayan Aydeed ikinci müzik çalışmasını 2020 yılında “Kısa Zaman İçin” adlı teklisi ile yaptı. Müzikseverlerin gönlünde “Kısa Zaman İçin, Ready 2 Go, Ya Bi Gören Olursa, Aklımda ve “Söz” Reaction ve Zoom Partisi” şarkıları ile taht kuran genç sanatçı Ayça Dalaklı günümüzde müzik çalışmalarını sürdürmektedir.

Aydeed (Ayça Dalaklı) boy kilo ve hangi burç?

Aydeed (Ayça Dalaklı) boyu 1.67 cm kilosu 55 kg ve burcu Başak.

Aydeed (Ayça Dalaklı) sevgilisi kim?

Aydeed (Ayça Dalaklı) özel hayatı hakkında net bir bilgi yoktur. Aşağıda ünlü sanatçı Aydeed ile gerçekleştirdiğimiz 2020 özel röportajımızda ünlü sanatçı hakkında çok daha fazlasını bulabilirsiniz. Keyifli okumalar dileriz.

2020 yılında “Söz” müzik çalışması ile büyük beğeni toplayan AYDEED video klibine aşağıda ulaşabilirsiniz. İnstagram hesabı için tıklayınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!