Nursen Yavaş kimdir, mesleği, kaç yaşında, doğum tarihi, ne mezunu?

Nursen Yavaş kimdir, mesleği, kaç yaşında, doğum tarihi, eğitimi, ne mezunu, nereli, vikipedi kaynaklı biyografi bilgileri haberimizin detayında sizlerle birlikte olacak!

PAYLAŞ
Nursen Yavaş kimdir, mesleği, kaç yaşında, doğum tarihi, ne mezunu?
  • 0
  • 23445
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Nursen Yavaş kimdir, mesleği, kaç yaşında, doğum tarihi, eğitimi, ne mezunu, nereli, vikipedi kaynaklı biyografi bilgileri haberimizin detayında sizlerle birlikte olacak!

Nursen Yavaş kimdir, kaç yaşında, nereli?

Nursen Yavaş Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın eşidir. Mansur Yavaş’ın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinin ardından adı basında sıkça duyuldu ve tanınmaya başladı.

Nursen Yavaş hayatı ve biyografisi

Nursen Yavaş doğum tarihi ve doğum yeri ve doğum yılı net olarak bilinmese de Mansur Yavaş’tan yaşça küçük olduğu bilinmektedir. Bazı emin olmayan kaynaklarda Ankara’da dünyaya geldiği yazılmaktadır. Nursen Yavaş Mansur Yavaş ile erken yaşlarda tanışmıştır. Mansur Yavaş ile bir akrabası vasıtası ile tanışan Nursen Yavaş 1986 yılında Mansur Yavaş vatani görevini yaparken nikah masasına oturmuştur. Mansur Yavaş Nursen Yavaş 1986 evliliklerinin ardından 2 kız çocuğuna sahip oldular. Bu kızların adları ise Armağan Yavaş ve Çağlayan Yavaş’tır.

Nursen Yavaş mesleği
Mansur Yavaş Nursen Yavaş kızları Armağan Yavaş ve Çağlayan Yavaş

Nursen Yavaş basında mesleği ile çok merak konusu olmuştur. Ayrıca ne mezunu olduğu konusunda da insanların merakı oldukça fazla. Ancak Nursen Yavaş basında özel hayatı ve kariyeri, eğitimi hakkında net bilgiler yer almamaktadır.

Nursen Yavaş 2019 yılında İzmir’de CHP’li başkanların eşlerinin katıldığı sosyal sorumluluk projelerinde yer aldı. Özellikle de kadın cinayetlerini önlemek için epey çaba sarf etmiştir.

Nursen Yavaş mesleği?

Nursen Yavaş mesleği ev hanımıdır.      

Nursen Yavaş eğitimi, ne mezunu?

Nursen Yavaş eğitimi ve ne mezunu olduğu çok merak edilmektedir. Nursen Yavaş’ın eşi Mansur Yavaş Avukkat’tır. Ancak Nursen Yavaş’ın hangi fakültede eğitim gördüğü ve ne mezunu olduğu bilinmiyor.

Nursen Yavaş boy kilo ve hangi burç?

Nursen Yavaş boyu, kilosu ve burcu güncellenecektir.

Mansur Yavaş Nursen Yavaş çocukları var mı?

Mansur Yavaş ile bir akrabası aracılığı ile tanışan ve askerlik döneminde nikah masasına oturan Nursen Yavaş ve Mansur Yavaş çiftinin 2 çocukları dünyaya geldi. Bu çocukların isimleri ise Armağan Yavaş ve Çağlayan Yavaş’tır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!