Ayhan Akbin, Ecem Akbin ve Aydan Şener kimdir bu üçlü?

PAYLAŞ
Ayhan Akbin, Ecem Akbin ve Aydan Şener kimdir bu üçlü?
  • 0
  • 12574
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Ayhan Akbin kimdir? Ecem Akbin nesi oluyor? Peki, Aydan Şener’in bu iki isimle ne ilgisi var? Henüz bilmeyenler için Ayden Şener’in kızı Ecem Akbin oyuncu. Ayhan Akbin ise Aydan Şener’in eşi ve aynı şekilde Ecem Akbin’in de babası. Bu biyografi bölümümüzde sizlere Ayhan Akbin kimdir? Kaç yaşında? Kariyeri ve hayatına ilişkin bilgilerin yanı sıra güzel oyuncu Aydan Şener kimdir? Aydan Şener ve kızı Ecem Akbin’den de bahsedeceğiz.

Aydan Şener kimdir?

Aydan Şener biyografi: Onu herkes aslında Feride olarak tanıdı. Çünkü oynadığı dizilerde inanılmaz güzel oyunculuklar sergiliyordu. Aydan Şener’in hayatı, güzel oyuncu aslında manken, ilk ön adı ise Memnune’dir. Yani Memnune Aydan Şener.

Aydan Şener 1 Mart 1963 yılında Kilis’te dünyaya geldi. Eğitim hayatı Bursa’da geçti. 1981 yılında Türkiye Güzeli seçildi. Aradan geçen 2 yılın ardından sonra 1983 yılında Ayhan Akbin ile evlendi.

ÇalıkuşuYeniden DoğmakSamanyoluFatih Harbiye dizilerinde rol aldı ve çok sevildi.  1988 yılında anne oldu. Kızı Ecem Akbin dünyaya geldi.

Aydan Şener 1991 yılında eşi Ayhan Akbin’nden boşanmıştır.

Ayhan Akbin kimdir?

Ayhan Akbin ise 26 Haziran 1955 tarihinde Karabük’te dünyaya geldi. “Ayhan Akbin, Türk eski millî futbolcu ve 3. Profesyonel Futbolcular Derneği Başkanı.” 1983 yılında Türkiye güzeli Aydan Şener ile evlendi. Bu evliliklerinden kızları Ecem Pekin dünyay gelmiştir. Ayhan Akbin ve Aydan Şener evliliği 1991 yılında son bulmuştur.

Ecem Akbin kimdir?

Ecem Akbin 1988 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Ecem Akbin babası futbolcu Ayhan Akbin iken Annesi Eski manken ve 1981 Türkiye güzeli Aydan Şener’dir. Mecezir dizisi ile dizi oyunculuğuna merhaba diyen güzel oyuncu Karbük ve Kilis’li ailelere mensuptur. Ecem Akbin ve Aydan Şener’in birbirileri ile olan benzerliği konusunda insanlar ikiye ayrılmış durumda. Yüzde 50’si benziyor derken, diğer yarısı alakası olmadığı yönünde.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!