Murat Akyer kimdir, eski eşi, ilk eşi, kimdir ne iş yapar?

PAYLAŞ
Murat Akyer kimdir, eski eşi, ilk eşi, kimdir ne iş yapar?
  • 0
  • 14790
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Murat Akyer kimdir, eski eşi, ilk eşi kim? Murat Akyer kimdir ne iş yapar? Murat Akyer kaç yaşında, nereli, boyu? Nursel Ergin eşi Murat Akyer kısaca hayatı vikipedi kaynaklı biyografi bilgileri haberimizde…

Murat Akyer kimdir, kaç yaşında, nereli?

Murat Akyer, iş adamı ve basın mensubudur. Murat Akyer Nursel Ergin ile evlendi. 25 Kasım Cumartesi günü İstanbul Sultan Ahmet’teki 1001 Direk Sarnıcı’nda 300 civarında seçkin konuğun katılım gösterdiği düğün töreninde Nursel Ergin ve Murat Akyer dünya evine girdi.

Murat Akyer eski eşi, ilk eşi?

Murat Akyer eski eşi kimdir? Kamber Odabaşı’dır. Murat Akyer karısı Kamber Odabaşı uzun süre medyada gündem oldu. İddialar arasında Nursel Ergin’in yuvasını yıktığı belirtilmişti. Murat Akyer kanser olan eşinden boşandığı için Demet Akalın ve birçok kişiden de tepki aldı.

Murat Akyer kanser eşi ve ikiz çocukları ile yaşarken Nursel Ergin ile tanıştı. İlişki ilk etaplarda yasak aşk olarak nitelendirilse de boşandı boşanacak derken Murat Akyer boşandı mı? Sorusu cevabını buldu ve Murat Akyer boşandı. Murat Akyer Kamer Odabaşı ilişkisi bitti. Murat Akyer evlendi. İlk evliliğinden ikiz erkek çocuğa sahiptir.

Murat Akyer hayatı ve biyografisi

Murat Akyer 1974 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Murat Akyer yaşı 43 yaşındadır. Eğitim hayatının ardından iş hayatına atıldı.  Murat Akyer hem iş adamı hem de medya patronu. Aynı zamanda koyu bir Fenerbahçeli olarak biliniyor. Murat Akyer mesleği ve işi meşgul olduğu herkesin merak ettiği sorular arasındaydı. Peki, Murat Akyer ne iş yapıyor? Murat Akyer şuanda Lider Forum web sitesinin sahibidir. Lider Forum Türkiye’de At yarışları ve at sahiplerinin yoğunlukla kullanmış oldukları online bir platform.

Murat Akyer ilk evliliğini Kamber Odabaşı ile gerçekleştirdi. Bu evliliklerinden ikiz erkek bebekleri oldu. Murat Akyer ikizleri bulunmaktadır. Evlilikleri devam eden çiftin yani Murat Akyer’in eşi Kamber Odabaşı bir süre sonra hastalanmaya başladı. Murat Akyerin eşi Kamber Odabaşı için kanser teşhisi konuldu ve lenfoma tedavisi görmeye başladı.

Murat Akyer boy kilo ve hangi burç?

Murat Akyer boyu 170 cm kilosu 60 kg ve burcu Kova.

Murat Akyer İletişim ve Sosyal medya hesapları

Murat Akyer twitter hesabı: https://twitter.com/muratakyer

Murat Akyer Göreselleri ve Fotoğrafları

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!