Aylin Akpınar

Aylin Akpınar kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, burcu, oynadığı diziler, sevgilisi? Aylin Akpınar boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri.

PAYLAŞ
Aylin Akpınar
  • 1
  • 8462
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Aylin Akpınar kaç yaşında 2021, kimdir, nereli, boyu, kilosu, burcu, yaş, doğum tarihi, kimin kızı, instagram hesabı, ne kadar kazanıyor,  ailesi, annesi ve babası kim? Aylin Akpınar Kardeşlerim, İstanbullu Gelin, Aşk Ağlatır, Mucize Doktor dizileri dışında hangi dizilerde oynadı? Aylin Akpınar boy kilo yaşı, oynadığı diziler listesi, sevgilisi, kısaca hayatı, vikipedi ve biyografi bilgileri.

Aylin Akpınar reklam oyuncusu, model ve aynı zamanda dizi film oyuncusudur. Kariyerini ilk olarak rol aldığı reklam filmleri ve modellikle inşa etmeye başlayan çocuk yıldız Aylin Akpınar bu sürecin ardından televizyon ekranlarında dizi film projelerinin aranan çocuk oyuncusu oldu.

Aylin Akpınar kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, dizileri, sevgilisi

2019 yılında başladığı dizi oyunculuğu kariyerinde en büyük çıkışını 2021 yılında Kardeşlerim dizisinde canlandırdığı Emel Eren rolü ile gerçekleştiren Aylin Akpınar yakın zamanda Mucize Doktor dizisinde Zehra rolü ile ekranlarda yerini aldı. 2019 yılında İstanbullu Gelin,  Keşke Hiç Büyümeseydik ve Aşk Ağlatır dizilerinde rol alan Aylin Akpınar hayatına ilişkin diğer detaylar ise şöyle.

Aylin Akpınar 11 Mayıs 2012 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Sosyal medya hesaplarını annesi ve babası yöneten yıldız oyuncu İlkokul öğrencisi olarak eğitimine İstanbul’da devam etmektedir. Aylin Akpınar oyunculuk kariyerine model ve reklam oyuncusu olarak adım attı. Rol aldığı reklam filmler sayesinde hem kurumsal şirketlerin reklam yüzü oldu hem de bu başarısı onu bir adım daha öteye taşıyarak televizyon dizilerinde oynama şansı elde etmensin vesile oldu.

Aylin Akpınar Redoxon Kids reklam filminde, İstikbal Yatak reklam filmi, ardından Defacto reklam filmi, Bingo reklam filmi, Deno Kids, Allianz, Morhipo Kids ve Pınar Kido reklam filminde rol alan çocuk oyuncu oldu. Çeşitli firmaların katalog ve model çekimlerinde de yer alan Aylin Akpınar bu süreçten sonra dizi filmlerde rol almaya başladı. Henüz beyazperde de bir sinema filmi olmamasına rağmen dizilerin aranan başarılı çocuk oyuncuları arasında yer almaktadır.

Aylin Akpınar dizi oyunculuğuna 2019 yılında başladı. Kameraların karşısına ilk kez Keşke Hiç Büyümeseydik dizi filmi ile adım attı. Bu dizide Küçük Ayşe rolünü üstlendi. Aynı yıl İstanbullu Gelin dizisinde Arya rolünü canlandırdı. Ardından 2019 yılı bitmeden Aşk Ağlatır dizisinde Ada Meryem rolüne hayat verdi. 2020 yılında Mucize Doktor dizisinde Zehra rolünü oynayan Aylin Akpınar en büyük çıkışını Kardeşlerim dizisinde Emel Eren rolü ile yaptı.

Yusuf Güney Gün menajerlik çatısı altında çalışmalarını sürdüren Aylin Akpınar boyu 1.38 cm kilosu 30 kg burcu Boğa. 2021 yılı itibarı ile 9 yaşındadır.

 Aylin Akpınar dizileri ve filmleri

  • 2021 Kardeşlerim (Emel Eren)
  • 2020 Mucize Doktor (Zehra)
  • 2019 Aşk Ağlatır (Ada Meryem)
  • 2019 İstanbullu Gelin (Arya)
  • 2019 Keşke Hiç Büyümeseydik (Küçük Ayşe)

1 Yorum var

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!