Başak Atıcı kimdir?

Başak Atıcı sevgilisi kim, evli mi, boy kilo, boyu, yaş, doğum tarihi, hangi takımlı, diziden ayrılıyor mu, yeni dizisi, hangi dizilerde oynadı? Arka Sokaklar Hande gerçek adı ne?

PAYLAŞ
Başak Atıcı kimdir?
  • 1
  • 4604
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı: Başak Atıcı
Doğum tarihi: 8 Ocak 1992
Doğum yeri:  İstanbul
Boy: 1.73 cm
Kilo: 52 kg
Burcu: Koç
Eğitim: Üniversite
İlişkisi: Bekar
Meslek: Oyuncu,Manken, Model
İnstagram hesabı için tıklayın

Başak Atıcı nereli? Kaç yaşında?

Başak Atıcı sevgilisi kim, evli mi, boy kilo, boyu, yaş, doğum tarihi, hangi takımlı, diziden ayrılıyor mu, yeni dizisi, hangi dizilerde oynadı? Arka Sokaklar Hande gerçek adı ne? Başak Atıcı Boğaç Aksoy sevgililer mi? Kim kimdir bölümümüzde Başak Atıcı hayatı ve biyografi bilgileri hakkında bilgiler vereceğiz.

Başak Atıcı sevgilisi kim, evli mi, boy kilo, boyu, yaş, doğum tarihi, hangi takımlı, diziden ayrılıyor mu, yeni dizisi, hangi dizilerde oynadı

Başak Atıcı hayatı ve biyografisi

Başak Atıcı Türk dizi oyuncusudur. Aynı zamanda model ve mankendir. 2018 yılında Arka Sokaklar dizisinde ilk defa rol aldığı Hande Yıldırım rolü ile tanındı.

Başak Atıcı 19 Nisan 1994 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Eğitimine İstanbul’da başlayan güzel oyuncu liseden mezun olduktan sonra üniversite eğitimine İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde Moda Tasarım Bölümü’nde devam etti.  Üniversiten mezun olduktan sonra oyunculuk eğitimi almaya başlayan Başak Atıcı’nın dizilerde oynama süreci ise şöyle başlıyor; “Oyunculuk eğitimi aldığım dönemde menajerim, Türker İnanoğlu’nun, diziye yeni sezonda dahil olacak “Hande Komiser” karakteri için benimle görüşmek istediğini söyledi. Teklifi hiç düşünmeden kabul ettim.”

2018 yılında “Arka Sokaklar” dizisinde “Hande” rolü ile izleyicisinin karşısına çıkan Başak Atıcı, oyunculuk kariyerine başlamadan önce modellik ve mankenlik yaptı. Koyu bir Beşiktaş taraftarı olan güzel oyuncu mesleği adına “En önemlisi bu dünyanın içinde özgün bir oyuncu olabilmek” şeklinde açıklamaları olmuştur. Başak Atıcı sevgilisi ve evliliğe giden bir ilişkisi bulunmaktadır.

Başak Atıcı dizileri ve filmleri

Başak Atıcı dizileri, filmleri, oynadığı tüm film projeleri aşağıda yer almaktadır.

  • 2018 Arka Sokaklar

1 Yorum var

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!