Cemil İpekçi sevgilisi Bekir Coşar kimdir?

Cemil İpekçi sevgilisi kim? Cemil İpekçi sevgilisi kimdir Cemil İpekçi sevgilisi Bekir Coşar ile kapalı kapılar ardında evlendi mi? Cemil İpekçi’nin sevgilisi hakkında merak edilen detaylar kim kimdir bölümümüzde sizlerle.

PAYLAŞ
Cemil İpekçi sevgilisi Bekir Coşar kimdir?
  • 0
  • 9571
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 4 dakika da oku
  • +
  • -

Bekir Coşar kimdir? Bekir Coşar kim? Bekir Coşar nereli? Kaç yaşında?

Cemil İpekçi sevgilisi kim? Cemil İpekçi sevgilisi kimdir Cemil İpekçi sevgilisi Bekir Coşar ile kapalı kapılar ardında evlendi mi? Cemil İpekçi’nin sevgilisi hakkında merak edilen detaylar kim kimdir bölümümüzde sizlerle. Cemil İpekçi ve yeni sevgilisi kim diye araştırma yapılırken ilginç gerçek ortaya çıktı. Cemil İpekçi’nin sevgilisi ve evlendiklerine ilişkin iddialar kulislerde konuşulmaya başlandı. Medyada ünlü modacı Cemil İpekçi’nin özel dostu olarak bilinen Bekir Çoşar hakkında tüm merak edilenler.

Bekir Coşar kiminle evli? Çocuğu var mı?

Aslen memleketi Sivas olan ve medyada yıllarca modacı Cemil İpekçi ile ismi anılan Bekir Coşar, uzun yıllardan sonra Pınar adında bir hanımla tanıştı ve aşık oldu. Bu birliktelik kısa bir süre sonra 13 Temmuz 2008 yılında evlilik ile taçlandırıldı. Bu evliliklerinden 2010 yılında Ali Gurur adından bir erkek çocukları dünyaya geldi. Ancak Bekir Coşar evli ve çocuk sahibi olmasına rağmen Cemil İpekçi ile her daim anılmaya başladı. 30 yıllık birliktelik zaman zaman kavga ve tartışmalara neden olsa da birliktelik devam etmiştir. Modacı Cemil İpekçi ile yaşadığı ‘özel dostlukla’ bilinen Bekir Coşar, 2010 yılında baba oldu.  Ancak Pınar hanımla geçinemeyen Bekir Coşar boşanma kararı aldı. Bekir Coşar eski sevgilisi Cemil İpekçi’ye geri dönünce eski karısı Pınar Coşar ayrılığın ardından hamile olduğu ortaya çıkmıştır.  Kulislerde bebeği istemedikleri ve o dönemlerde sempatik modacının bebeğe ben bakarım şeklinde açıklamalarda bulunduğu bilinmektedir.

Bekir Coşar Pınar Coşar ilişkisi

Cemil İpekçi bir dönem Bekir Coşar’ı kendi nüfusuna almıştır. Böylece soyadını vermiştir. Bekir Coşar ve Pınar Coşar’ın sonradan Leyla İpekçi adını verdikleri bir bebekleri daha olmuştur. Cemil İpekçi 2015 yılında Bekir Coşar, Pınar Coşar, Ali Gurur Coşar ve 2015 yılında doğacak olan Leyla Coşar’ı kendi nüfusuna geçirmiştir. Böylece Coşar ailesi ünlü modacının varisleri olmuştur.

Cemil İpekçi’nin özel dostu Bekir Coşar, ünlü modacı ile görüşmediği dönemde evlendiği Pınar Coşar’dan olan oğlu Ali Gurur’u sünnet ettirmişti. Cemil İpekçi’nin Osmanlı şehzadelerinin sünnet kıyafetlerinden esinlenerek tasarladığı kıyafet o dönemlerde çok konuşulmuştur. Sünnet düğünü, ciddi polemikler yaşayan Cemil İpekçi ile Pınar Coşar arasındaki buzları eritmiştir. O dönemlerde Cemil İpekçi, sekiz aylık olan Ali Gurur’un sünnet düğününe katılarak bir jest yapar ve küçük çocuğun sünnet kıyafetini kendi üslubuyla hazırlar. Cemil İpekçi’nin uzun yıllar beraber olduğu Bekir Coşar ile evlenen Pınar Coşar, ünlü modacının kendisini tehdit edip, eşini de alıkoyduğunu söyleyerek savcılığa başvurmuştur. Daha önce 2008 yılında kuaförlük yapan Pınar Coşar için yıllar sonra Cemil İpekçi kuaför salonu açmıştır. Bekir Coşar ve Pınar Coşar’ın daha sonra yeniden birlikte oldukları bilinmektedir.

Cemil İpekçi sevgilisi Bekir Coşar evlendi mi?

Cemil İpekçi’nin Bekir Çoşar ile gizlice evlendiği iddiaları magazin ve medya kulislerinde konuşulmaktadır. Fakat evli ve bir çocuğu olan Bekir Çoşkun ile 30 yıldır dost olduklarını söyleyen Cemil İpekçi’nin bu iddiaları yalanladığı belirtilmiştir.

Bekir Coşar boyu kilosu ve burcu ne?

Bekir Coşar boyu 1.84 kilo 92 kg burcu doğum tarihi bilinmediği için yanıtı yoktur.

Bekir Coşar instagram

Bekir Coşar instagram hesabı için tıklayın.

Bekir Coşar facebook hesabı için tıklayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!