Belinay Sandıkçı

Belinay Sandıkçı kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, burcu, oynadığı diziler, sevgilisi? Belinay Sandıkçı boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri.

PAYLAŞ
Belinay Sandıkçı
  • 0
  • 6542
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Belinay Sandıkçı kimdir, kaç yaşında, nereli?

Belinay Sandıkçı sosyal medya fenomeni, dizi, reklam ve sinema oyuncusudur. 2002 yılında İstanbul’da doğdu. Günümüz itibari ile yaşı 19 yaşındadır. Memleketi aslen Ağrı’dır. Rol aldığı reklam filmleri, dizi filmlerinde canlandırdığı tiplemelerle yıldızı parladı ve tanınmaya başladı.

Belinay Sandıkçı hayatı ve biyografisi

Belinay Sandıkçı 2002 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Aslen Ağrılıdır. Annesi Bayburtludur. Eğitim hayatına İstanbul’da başladı. Liseden mezun olduktan sonra üniversite eğitimine Yeditepe Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde devam etti. Ardından No10Studios çatısı altında oyunculuk dersleri aldı.

Belinay Sandıkçı oyunculuk kariyerine Vodafone reklamında rol alarak adım attı. Dizi oyuncusu olarak ilk kez kameraların karşısına 2019 yılında Yasak Elma adlı dizide Dila karakterine hayat verdi ve geniş kitleler tarafından tanınmaya başladı. Aynı yıl ilk kez beyazperde de rol alarak Cin-si Bozuk sinema filminde oynadı. 2021 yılında Kolej Rüyası dizisinde rol aldı.

Günümüzde hayatını İstanbul’da sürdüren güzel oyuncu dizi ve film oyunculuğuna devam etmektedir.

Belinay Sandıkçı estetiksiz hali, eski hali, makyajsız?

Belinay Sandıkçı estetik olup olmadığı net olarak bilinmemektedir.

Belinay Sandıkçı boy, kilo ve hangi burç?

Belinay Sandıkçı boyu 1.70 cm, kilosu 50 kg ve burcu Balık.

Belinay Sandıkçı sevgilisi kim?

Belinay Sandıkçı sevgilisi, aşk hayatına ilişkin olarak sosyal medya fenomeni ve oyuncu Barbaros Dikmen ile ilişki yaşamaktadır. Belinay Sandıkçı yaş, sevgilisi, estetiksiz hali, eski hali, makyajsız, nişanlandı, evli mi, sevgilisi, oynadığı diziler, hangi dizilerde oynadı, göz rengi, saç rengi, boy kilo, nerede oturuyor, hayatı ve vikipedi kaynaklı biyografi bilgilerini derledik. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!