Kurtuluş Kuş

Kurtuluş Kuş kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, burcu, sevgilisi? Kurtuluş Kuş boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri.

PAYLAŞ
Kurtuluş Kuş
  • 0
  • 18307
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 3,00 out of 5)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Kurtuluş Kuş kimdir, kaç yaşında, nereli?

Kurtuluş Kuş müzisyen ve şarkıcıdır. 1 Ocak 1997 yılında Karaman’da doğdu. Ünlü bestekar ve ses sanatçısı Ramazan Kuş’un oğludur. Günümüz itibariyle yaşı 24 yaşındadır. Kurtuluş Kuş Burak Bulut ile beraber seslendirdiği Sevmedim Deme şarkısı ile yıldızı parladı ve kısa sürede milyonlara ulaştı.

Kurtuluş Kuş hayatı ve biyografisi

Kurtuluş Kuş 1 Ocak 1997 yılında Karaman’da dünyaya geldi. Aslen memleketi Karaman’dır. Eğitim hayatına Karaman’da başladı ve Güzel Sanatlar lisesini tamamladı. Babası bestekar ve ses sanatçısı Ramazan Kuş’tur. Müzikle iç içe büyüyen müzisyen Kurtuluş Kuş kısa sürede yeteneklerini müzikseverlere buluşturdu.

Kurtuluş Kuş müzik kariyerine 2020 yılında Furkan Ceran ile başladı ve Ah Bu Şarkılar isimli şarkılarını çıkarttılar. Profesyonel müzik kariyerine Rüya Gibi single ile adım attı. Ardından El İnsaf teklisini sevenleri ile buluşturdu. Kurtuluş Kuş en büyük çıkışını Burak Bulut ile birlikte seslendirdiği Sevmedim Deme parçasıyla yaptı ve milyonlar tarafından izlenerek büyük bir rakama ulaştı. Mustafa Ceceli ile Leyla Mecnun şarkısını da seslendiren genç müzisyen günümüzde müzik çalışmalarına devam etmektedir.

Kurtuluş Kuş günümüzde Ankara’da müzik çalışmalarına devam etmektedir. Tuana Özkurt, Zehra Gülüç, Fundyy ve Can bay & Walker’ı beğeni ile dinlemektedir.

Kurtuluş Kuş boy kilo ve hangi burç?

Kurtuluş Kuş boyu 1.74 cm kilosu 80 kg ve burcu Oğlak.

Kurtuluş Kuş sevgilisi var mı?

Kurtuluş Kuş sevgilisi, aşk hayatı ve özel yaşamına ilişkin bilgiler güncellenecektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!