Berika Demir kimdir, estetiksiz hali, nişanlısı, neden ayrıldı, sevgilisi?

Berika Demir neden ayrıldı, nişanlısı, estetiksiz hali? Berika Demir ne doktoru, hangi hastanede, randevu ve iletişim bilgileri? Berika Demir nerede çalışıyor, kaç doğumlu? Berika Demir kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu ve burcu ne? Kısaca hayatı ve biyografi bilgileri haberimizin detayında sizlerle birlikte olacak…

PAYLAŞ
Berika Demir kimdir, estetiksiz hali, nişanlısı, neden ayrıldı, sevgilisi?
  • 0
  • 1054
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 4 dakika da oku
  • +
  • -

Berika Demir neden ayrıldı, nişanlısı, estetiksiz hali? Berika Demir ne doktoru, hangi hastanede, randevu ve iletişim bilgileri? Berika Demir nerede çalışıyor, kaç doğumlu? Berika Demir kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu ve burcu ne? Kısaca hayatı ve biyografi bilgileri haberimizin detayında sizlerle birlikte olacak…

Berika Demir kimdir, kaç yaşında, nereli?

Berika Demir fenomen, doktor ve mankendir. Tam adı ile Şeyda Berika Demir 24 Şubat 1995 tarihinde İstanbul’da doğdu. Aslen Samsunludur. Özellikle sosyal medya hesapları üzerinden ünivesite sınavına girecek olan üniversiteli adaylar için paylaştığı videolar ve Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışma programına katılması ile tanınmaya başladı. Ayrıca 50 öğrencinin eğitim giderlerini ödemesi ile gündeme gelmiştir.

Berika Demir neden ayrıldı

Berika Demir hayatı ve biyografisi

Berika Demir 24 Şubat 1995 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Babası müdür ve annesi ev hanımıdır. Veronika İlayda Demir adında bir kız kardeşi bulunmaktadır. Eğitim hayatına İstanbul’da başladı. Liseden mezun olduktan sonra üniversite eğitimine İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp fakültesinde tamamladı.

Berika Demir üniversiteyi tamamladıktan sonra kariyerine doktor olarak başladı. Kadın Hastalıkları ve Doğum alanında uzmanlık kazandı. Özel ve devlet hastanelerinde görev yaptı. Berika Demir sosyal medya hesapları üzerinden üniversite sınavına girecek üniversite adayları için paylaştığı videolarla bir anda fenomen oldu. Ardından Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışma programına katıldı. Yarışma programının başında elendi. Ardından nişanlanması ve özel hayatında nişanlısı Ali Osman Apaydın ile ayrılması ile gündem oldu. Popüler olduktan sonra magazin basınında estetiksiz hali ile viral oldu.

Berika Demir basında faydalı girişimleri ile de yer aldı. 50 öğrencinin eğitim giderlerini karşıladı. 2023 yılında son imajı sarışın hali ile takipçilerini etkilemeye devam ederken son dönemlerde Masal Şatosu adlı çocuk projesinde de yer alan isim oldu. Berika Demir bekar olup günümüzde yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir.

Berika Demirboy kilo ve hangi burç?

Berika Demir boyu 1.66 cm kilosu 48 kg burcu Balık.

Berika Demir annesi?

Berika Demir annesi hakkında çok fazla bilgi olmasa da adının Şeyda Demir olduğu bilinmektedir.

Berika Demir neden ayrıldı?

Berika Demir neden ayrıldı takipçilerinin en çok merak ettiği konular arasındaydı. Hatırlanacağı üzere Berika Demir 21 Mart 2021 tarihinde Ali Osman Apaydın ile Kapadokya’da nişanlanmıştı. Ancak evlilik yolunda ilerleyen çift aniden ayrılma kararı aldı. Ayrılığın nedeni olarak da Ali Osman Apaydın’ın evliliği kabul etmek istemediği şeklinde yorumlandı.

Berika Demir hangi hastanede?

Berika Demir İstanbul üniversitesi Cerrahpaşa hastanesinde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak görev yapmaktadır. Dr. Berika Demir randevu almak isteyenler artık hangi hastanede olduğunu biliyor.

Dr. Berika Demir ne doktoru?

Dr. Berika Demir Jinekolog Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanıdır.

Berika Demir estetiksiz
Berika Demir estetiksiz

Dr. Berika Demir estetiksiz?

Dr. Berika Demir estetiksiz hali aşağıda yer almaktadır. Berika Demir burun estetiği, badem göz, çene ameliyatı, dudak dolgusu, ve yüz germe gibi estetik operasyonlar yaptırdığı iddia edilmektedir.

Berika Demir nişanlısı?

Berika Demir nişanlısı Ali Osman Apaydın’dır. Ancak çift evlenmeden ayrılmışlardır.

Berika Demir sevgilisi?

Berika Demir Ali Osman Apaydın ile nişanlanıp ayrıldıktan sonra özel hayatında yeni bir kişinin girip girmediği bilinmiyor. İnstagram hesabı için tıklayınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!