Leya Kırşan kaç yaşında, ablası, sevgilisi, kardeşi, boyu, dizileri?

Leya Kırşan ablası, tv dizileri, videoları? Leya Kırşan Yağız Kılınç sevgili mi? Leya Kırşan sevgilisi kim? Leya Kırşan kaç yaşında? Leya Kırşan Cemre Baysel? Leya Kırşan boyu, kimdir, yaş bilgileri kısaca hayatı ve biyografisi hbaerimizin detayında sizlerle birlikte olacak.

PAYLAŞ
Leya Kırşan kaç yaşında, ablası, sevgilisi, kardeşi, boyu, dizileri?
  • 36
  • 77577
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
    Loading...
  • 5 dakika da oku
  • +
  • -

Leya Kırşan ablası, tv dizileri, videoları? Leya Kırşan Yağız Kılınç sevgili mi? Leya Kırşan sevgilisi kim? Leya Kırşan kaç yaşında? Leya Kırşan Cemre Baysel? Leya Kırşan boyu, kimdir, yaş bilgileri kısaca hayatı ve biyografisi hbaerimizin detayında sizlerle birlikte olacak. Ayrıca kullanıcılar LEYA Kırşan ne demek? Tozkoparan iskender Elif kaç yaşında? LEYA kaç yaşında? Leya Kırşan WhatsApp Numarası? Leya Kırşan Cemre Baysel kardeş mi? Leya Kırşan Alp Kırşan’ın nesi oluyor? Gibi soruların yanıtlarını da aramaya başladı.

Leya Kırşan kimdir, kaç yaşında, nereli?

Leya Kırşan çocuk dizi, reklam ve televizyon oyuncusudur.  23 Mayıs 2008 tarihinde İstanbul’da doğdu. Günümüz itibari ile yaşı 14 yaşındadır. 2014 yılında henüz 4 yaşındayken başladığı oyunculuk kariyerinde en büyük çıkışını TRT 2018 yapımı Tozkoparan dizisinde canlandırdığı Elif rolü ile gerçekleştirdi.

Leya Kırşan hayatı ve biyografisi

Leya Kırşan 23 Mayıs 2008 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Kendisinden büyük bir de ablası bulunmaktadır. Leya ismini babası vermiştir. Leya isminin anlamı “dostluğu ve içtenliği bağlı olan kimse” anlamına gelmektedir. Eğitim hayatına İstanbul’da başlayan başarılı çocuk oyuncu 2023 yılı itibari ile 8. sınıf öğrencisidir ve eğitim hayatına ilkokul sıralarında devam etmektedir.

Leya Kırşan oyunculuk kariyerini ilk kez anaokulunda öğretmeninin yeteneklerini keşfetmesi ve bu durumu annesi ile paylaşması ile başladı. Henüz 4 yaşında reklam oyuncusu olarak ekranlarda yerini aldı ve kurumsal firmaların, ünlü markaların reklam yüzü oldu. Leyla Kırşan “Sütaş Tatlım” ve” İnternet Reklamı” filmlerinde rol aldı.

Leya Kırşan dizi oyunculuğuna ilk kez 2014 yılında “ Hayat Yolunda” adlı dizi de Ecem karakterine hayat vererek adım attı. Aynı yıl Maral dizisinde Maral’ın Çocukluğu’na hayat verdi. 2015 yılında Eve Dönüş yapımında Elif rolü ile izleyicinin karşısına çıktı. 2017 yılında Adı Efsane dizisinde Zeynep rolünü oynadı. Aynı yıl dönem dizisi olan Payitaht Abdülhamid yapımında Güzide rolünü canlandırdı. Leya Kırşan en büyük çıkışını 2018 yılında Tozkoparan dizisinde hayat verdiği Elif rolü ile gerçekleştirdi.  2021 ve 2022 yıllarında Tozkoparan İskender devam dizisinde yine Elif rolü ile izleyicinin beğenisini topladı.

En sevdiği spor dalı voleybol olan Leya Kırşan’ın en sevdiği ders Matematik, en sevdiği renk Mor iken en sevdiğ yemek ise kuru fasulye ve pilav.

Bir gün süper bir gücü olması durumunda da uçmayı arzuladığını belirtmiştir. En vazgeçilmezleri arasında listenin ilk sırasında yastığı yer almaktadır. Güzel oyuncu Leya Kırşan ilerleyen zamanda ünlü oyuncu Aras Bulut İğnemli ile birlikte abi-kardeş rolünde oynamak istemektedir. Leya Kırşan arkadaşı Deniz Erayvaz’ın youtube kanalına konuk olmuştur. Youtube üzerinden bir de LGS maratonu videosu popüler videoları arasındadır. Leya Kırşan’ın resmi tik tok hesabı bulunmamaktadır.

Leyla Kırşan takipçileri tarafından en çok isim telaffuzu konusunda Leyla Kırşan, dizi karakteri olarak da Tozkoparan Elif, Payitaht Abdülhamid Güzide olarak en çok benimsendi. Saç rengi Kahverengi ve göz rengi Mavi rengi olan başarılı oyuncu Fenerbahçeli olup ailesi ile birlikte İstanbul’da eğlenceli ve kaliteli bir yaşam sürdürmektedir.

Leya Kırşan 2022 yılında düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde boy gösterdi. 2023 yılında Tozkoparan İskender Müzikali’nde Elif rolü ile Maslak Tim Show Center’da sahne alan oyuncular arasında yer aldı.

Leya Kırşan boy kilo ve hangi burç?

Leya Kırşan boyu 1.56 cm kilosu 31 kg ve burcu İkizler.

Leya Kırşan sevgilisi var mı?

Hayranları ve takipçilerinin en popüler soruları arasında yer alan ve yanıtlanmasını bekleyen Leya Kırşan sevgilisi 2023 yılı itibari ile var olup olmadığı hakkında kesin bir bilgi bulunmamaktadır.

Leya Kırşan Cemre Baysel kardeş mi? Leya Kırşan Alp Kırşan’ın nesi oluyor?

Dizi ve reklam oyuncusu Leya Kırşan ile Alp Kırşan’ın soyadları birbirine benzediği için bazı kesimlerden bir bağ kurmak istenmiş olabilir. Ancak şunu belirtmemizde fayda var. Leya Kırşan ile Alp Kırşan bağlantısı sadece bir soyadı benzerliğidir. Leya Kırşan ablası olduğu biliniyor. Fakat Cemre Baysel ile kardeş değildir. Leya Kırşan sadece Alp Kırşan ve Cemre Baysel ile değil aynı zamanda Alara Kardak ile de birlikte ismi sıkça anılmaktadır.

Leya Kırşan dizileri ve filmleri

Leya Kırşan oynadığı diziler? Leya Kırşan hangi dizilerde oynadı?

  • 2023 Tozkoparan İskender Müzikali (Elif)
  • 2022 Tozkoparan İskender (Elif)
  • 2018 Tozkoparan (Elif)
  • 2017 Payitaht Abdülhamid (Güzide)
  • 2017 Adı Efsane (Zeynep)
  • 2015 Eve Dönüş (Elif)
  • 2014 Maral (Maral’ın çocukluğu)
  • 2014 Hayat Yolunda (Ecem)

Leya Kırşan Alara Kardak ilişkisi? Leya Kırşan Alp Kırşan’ın nesi oluyor? Leya Kırşan Cemre Baysel kardeş mi? Ablası kim? Leya Kırşan telefon numarası, tik tok hesabı, kaç yaşında, nereli, doğum tarihi,  kısaca hayatı, ımdb kaynaklı biyografi ve vikipedi bilgilerini bir araya getirdik.

36 Comments

  1. Çok tatlısın Leya seni çok seviyorum Azərbaycandan salamlar

  2. Çok tatlısın Leya seni çok seviyorum Azərbaycandan salamlayıram

  3. Çok tatlısın Leya seni çok seviyorum Azərbaycandan salamlayıram

  4. Merhaba ben Azerbeycanlıyım Tozkoparan dizisin hep izlüyorum ve çok seviyorumm tozkoparandakı çoçuqların faniyım leyla kırsanın fanıyım Azerbeycanı taniyorsunuz umarım taniyorsunuz qardeş ülke ❤️

  5. Aslında ben de Azerbaycanlıyım. Ama seni sevmiyorum çünkü çok çirkinsin ıyyyyyyyy

  6. Leyla Kırşan seni çok ama çok seviyorum❤❤❤❣
    Ben de o filimde oynamak ve senin arkadaşın olmayı çok isterdim ama nasip değilmiş. Ben seni çok ama çok ama çok seviyorum .❤❤❤❣
    D

  7. Çok haklısın zeynepcim çok güzel bir kız siktir diyenler ben size söylüyorum asıl siz siktirin anladınizmi itler leylacım sen onları aldırma ben şanlıurfa eyyübiye den Zeynep seni çok seviyorum vee en büyük hayranınızım canım benim ben çağan efe nin yaşıtıyım

  8. MÖVZU İLƏ YAXSI Kİ SƏYFE YİGİB NASILSIN NASILSIN BİR NASILSIN BİR NASILSIN NASILSIN BİR NASILSIN BİR NASILSIN BİR NASILSIN BİR NASILSIN NASILSIN BİR NASILSIN BİR NASILSIN BİR NASILSIN BİR NASILSIN BİR NASILSIN GÜN

  9. Lan daha adini yazamiorsunuz mallar hem ben leya kirsan olsam bu sayfaya bakmazdim ne diye yorum birakiorsunuz ki

  10. Lan daha adini yazamiorsunuz mallar hem ben leya kirsan olsam bu sayfaya bakmazdim ne diye yorum birakiorsunuz ki

  11. Merhaba arkadaşlar güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim ama kötü yorum yapanlar sevmiyor olabilirsiniz sevmek zorunda da değilsiniz buna saygım var kötü yorum yapmayın lütfen arkadaşlar

  12. Ben sana aşığım Burak seni çok seviyorum dudağından öperim askim lutfen sende beni seviyorsan ban numaranı at

  13. Burak mısın sesin bilmiyorum ama 2 defa leya ya s.tir desen azının payını leya diyil ben vericen anladınmı yoksa tekrar anlatıym mı. Tekrar oku anlarsın

  14. Selam leyla dizilerin severek izliyorum oyuncu hayatında başarılar

  15. Leyla sana hayranım Tozkoparan iskender dizisini hep izliyorum❤️❤️❤️

  16. Leyla inşallah bu mesajımı görürsün Amin başlıyorum ben senin en büyük hayranlarından biriyim seni en yakın zamanda görüp imza almak isterim bunu ne zaman ve nasıl yapabilirim ? Buradan İstanbul a kucak dolu sevgilerle

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!