Mehtap Algül yaş, kaç yaşında, sevgilisi, eski, estetiksiz hali?

Mehtap Algül yaş, kaç yaşında, sevgilisi, eski, estetiksiz hali? Mehtap Algül kimdir kaç yaşında nereli? Mehtap Algül babası? Mehtap Algül Berk Keklik sevgili mi? Mehtap Algül Sefo? Mehtap Algül hayatı ve biyografisi haberimizde sizlerle…

PAYLAŞ
Mehtap Algül yaş, kaç yaşında, sevgilisi,  eski, estetiksiz hali?
  • 0
  • 47346
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Mehtap Algül yaş, kaç yaşında, sevgilisi, eski, estetiksiz hali? Mehtap Algül kimdir kaç yaşında nereli? Mehtap Algül babası? Mehtap Algül Berk Keklik sevgili mi? Mehtap Algül Sefo? Mehtap Algül hayatı ve biyografisi haberimizde sizlerle…

Mehtap Algül kimdir, kaç yaşında, nereli?

Mehtap Algül fenomen, youtuber, dijital içerik üreticisi,  ınfluencer ve marka yöneticisidir. 1989 tarihinde İstanbul’da doğdu. Günümüz itibariyle yaşı 33 yaşındadır. Sosyal medya platformları üzerinden paylaştığı video içerikleri ile ünlendi ve kısa sürede tanınmaya başladı.

Mehtap Algül hayatı ve biyografisi

Mehtap Algül gerçek ve tam adı Mehtap Naz Algül’dür. 1989 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Çocukluk yılları İstanbul’da geçti. Eğitim hayatına İstanbul’da başladı. Liseden mezun olduktan sonra üniversite eğitimine İstanbul Uluslararası İlişkiler Bölümünde tamamladı. Ardından Yüksek Lisansını Pazarlama ve Marka Yönetimi alanında yaptı. Doktora üzerine eğitimine devam etmektedir.

Mehtap Algül iş mesleğine Sosyal Medya Direktörü olarak başladı. Ardından bu süreci İhracat Genel Müdürlüğü, Uluslarası Projelerde, Taktiksel şirket idaresi ve plan koordinatörlüğü görevlerini yürüterek devam etti.

Dijital çağın gelişmesi ile YouTube video içerikleri ile hızlı bir yükseliş yakaladı. Bir dönem storylerinde Reymen ile paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Magazin dünyasında oyuncu Uraz Kaygılaroğlu ile aşk yaşamaya başladığı iddiası ile gündeme geldi. 

Yemek yemeyi çok seven ve Mehtap Algül damak zevki oldukça zengindir. Bir dönem Gaziantep’te arkadaşları arasında düzenlenen yemek yarışmasında 1 günde 3 kilo alması ile gündeme gelmiştir. Rutin olarak spor yapmaktadır.

Mehtap Algül ne iş yapıyor?

Mehtap Algül günümüzde Bahşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi çatısı altında kurulan BAU NEXT’in yöneticiliğini yapmaktadır. BAUNext nedir? Sorusunun yanıtı ise şöyle; BAUNext, jenerasyonlar arasında meydana gelen sosyal medyaya ayak uydurma hızını ortadan kaldırmak için kurulmuştur.

Mehtap Algül Influencer ve dijital içerik üreticisi olarak çalışmakta ve içerik üretmeyi sürdürmektedir.

Mehtap Algül boy kilo ve hangi burç?

Mehtap Algül boyu 1.69 cm kilosu 52 ve burcu Oğlak.

Mehtap Algül sevgilisi?

Mehtap Algül bir dönem Uraz Kaygılaroğlu ile ismi anıldı. Aşık olmayı beceremediğini dile getiren Mehtap Algül aşk mı para mı sorusuna aşk yanıtını vermiştir. Mehtap Algül sevgilisi, aşk hayatı  ve özel yaşamına ilişkin bilgiler yeterli olmasa da 2023 yılında oyuncu Kerem Bürsin ile sevgili oldukları bilinmektedir.

Mehtap Algül estetiksiz, eski hali?

Estetiğe karşı olmadığını belirten Mehtap Algül’ün geçirdiği kaza sonrasında yüzünde bir takım estetik operasyonlar geçirmiştir.

Dudağında botoks bulunmaktadır. Kıyım eczane ürünlerini kullanan Algül aşırı makyajdan kaçındığını da belirtmiştir.

Mehtap Algül eski hali

Mehtap Algül kimin sevgilisi? Mehtap Algül estetiksiz, eski hali, mesleği, eski sevgilisi, doğum tarihi? Mehtap Algül ne iş yapıyor? Mehtap Algül Hangi üniversite mezunu? Mehtap Algül kimdir, kaç yaşında, nereli, kısaca hayatı ve biyografi bilgilerini derledik.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!