Özgür Deniz Cellat36 kaç yaşında, ifşa, sevgilisi, telefon numarası?

Cellat36 tiktok kullanıcısı kimdir, nereli, gerçek adı, kaç yaşında, sevgilisi, fotoğrafları, tiktok videoları? Gerçek adı Özgür Deniz cellat kim, nereli, ailesi, yaşı, hayatı, kısaca hakkında bilgi.

PAYLAŞ
Özgür Deniz Cellat36 kaç yaşında, ifşa, sevgilisi, telefon numarası?
  • 58
  • 36799
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 3,00 out of 5)
    Loading...
  • 4 dakika da oku
  • +
  • -

Özgür Deniz Cellat36 bir anda tiktok dünyasının yükselen yıldızları arasında yerini aldı. Genç kızların sevgilisi oldu. Sosyal medyada oldu gibi başarısını bir adım daha ileriye taşıyarak ünlü markaların reklam filmlerinde rol aldı. 2020 yılında başladığı Tiktok mecrasına hızlı bir giriş yaptı. TikTok Türkiye Mart 2023 verilerine göre 8.6 milyon takipçiye sahip. Peki, cellat36 kimdir, kaç yaşında, telefon numarası, survivor fotoğrafları, cellat36 ifşa, Kürt mü, sevgilisi? cellat36 fan yaş kitlesi nedir? Cellat36 Instagram fotoğrafları ile hayranları tarafından milyonlarca beğeni alıyor. TikTok’un babası unvanına sahip olan Özgür Deniz yani cellat36 ne iş yapar, nerede yaşıyor? Özgür Deniz Ankara’da mı yaşıyor? Özgür Deniz (cellat36 kimdir) Tiktok cellat36 kimdir, kısaca hayatı ve biyografisi haberimizin detayında sizlerle…

Özgür Deniz Cellat36 kimdir, kaç yaşında, nereli?

Özgür Deniz Cellat36 tik tok fenomeni ve reklam oyuncusudur. 5 Haziran 1999 tarihinde Kars’ta doğdu. TikTok fenomeni Özgür Deniz Cellat (Cellat36) lakabıyla ünlendi ve kısa sürede milyonlarca kitleye ulaştı. Ardından oyuncu olarak reklam filmlerinde rol alamaya başladı ve şöhret oldu.

Özgür Deniz Cellat36 hayatı ve biyografisi

Özgür Deniz Cellat36 5 Haziran 1999 yılında Kars Sarıkamış’ta dünyaya geldi. Memleketi aslen Kars’tır. Genç fenomen günümüzde Eskişehir’de yaşamını sürdürmektedir. Annesi ev hanımı ve babası restoran işletmektedir. Bir de ablası bulunmaktadır.

Özgür Deniz Cellat36 eğitim hayatına Eskişehir’de başladı. Liseyi tamamladıktan sonra üniversite eğitimi için hazırlık yaptı. Tik tok üzerinden paylaştığı videolarla ünlendi. Bu ün ona kısa sürede ünlü markaların reklam yüzü olmasına olanak sağladı.

Özgür Deniz Cellat36 Migros, Koton ve içecek firması DİMES gibi markaların reklam filmlerinde rol aldı. Sosyal medya fenomeni kimliğinin yanı sıra oyuncu ve şarkıcıdır. Sosyal medya hesapları üzerinden yayınladığı video ve fotoğraf içerikleri ile beğeni topladı ve tanınmaya başladı. 2021 yılında INFLOW ödülüne layık görüldü.

Tiktok ve İnstagram hesabı üzerinden özellikle de gitarı eşliğinde seslendirdiği şarkılarla oldukça popüler fenomenler arasında yerini almaktadır. Gerek video içerikleri gerek canlı yayınları ile binlerce hayranı ve takipçisi bulunan Özgür Deniz namı diğer cellat36 Tiktok üzerinden 20 milyondan fazla beğeniye sahiptir. Cellat36, bireysel TikTok videolarının sosyal medyada viral hale gelmesinden sonra dikkat çekti. 

Özgür Deniz Cellat36 “Özgür bir deniz kızı değilim ama Özgür Deniz Cellat’ın kızıyım.” sloganı ile  TikTok üzerinden video paylaşmıştır. Cellat kelime olarak ölüm cezalarının infazını gerçekleştiren kişi anlamına gelmektedir. Cellat36 bileşeni ise Özgür Deniz’in Karslı olması ve Kars plakası ile özdeşleştirmesidir.

Özgür Deniz günümüzde yaşamını Eskişehir’de sürdürmektedir. Özgür Deniz 2020 yılında TikTok Cellat36 kullanıcı adı ile popülerlik kazanan bir Türk sosyal medya yıldızı. Türkiye’nin popüler TikTok yıldızlarından biri olarak kabul ediliyor.

Özgür Deniz Cellat36 boy kilo ve hangi burç?

Özgür Deniz Cellat36 boyu 1.85 cm kilosu 60 kg ve burcu İkizler. Göz rengi kahverengi’dir.

Cemre Solmaz ve cellat36 sevgili mi? Özgür Deniz Cellat ve Cemre Solmaz neden ayrıldı?

Cemre Solmaz ve cellat36 sevgili oldu. Ancak kısa bir süre sonra Özgür Deniz Cellat ve Cemre Solmaz aynı noktada ve ortak paydalarda buluşamadıkları için ayrıldı. Arada bir de aldatma dedikoduları kulislerde yer aldı.

Özgür Deniz Cellat’ın telefon numarası?

Özgür Deniz Cellat hayranları ve takipçileri ile telefon numarasını paylaşmamaktadır. Bir dönem TC. Kimlik nosunu paylaştığı bilinmektedir.

Özgür Deniz kimdir? Özgür Deniz cellat36 kimdir Instagram hesabı? Özgür Deniz Cellat’ın telefon numarası, Özgür Deniz cellat36 kim, Özgür bir deniz kızı değilim ama özgür deniz cellatın kızıyım dizeleri ile ünlenen Özgür Deniz Cellat’ın yaşı kaç? Tik tok üzerinden ünlenen genç fenomen Özgür Deniz Cellat’ın soyadı, boyu, doğum tarihi, babası, kardeşi, kürt mü, ailesi, fotoğrafları hakkında bilgiler? Cemre Solmaz ve cellat36 sevgili mi? Özgür Deniz Cellat ve Cemre Solmaz neden ayrıldı? Fenomen kimliği ile Cellat36 TikTok kim? Cellat36 TikTok ta kaç takipçi? Cellat36 ne demek? Kısaca hayatı vikipedi kaynaklı biyografi bilgilerini derledik.

58 Comments

  1. cellatın doğum tarihi yanlış bu sene mart ayında 21 ine giriyor bilginize

  2. Size bişey sorabilirmiyim tiktokta mavi tık alırken yaş 18in ustundemi olması gerekir

  3. Yanlış bilgiler vermişsin doğum yeri Kars Sarıkamış ve bu yıl 21 ine giriyor

  4. Yanlış bilgi üstüne yanlış bilgi cellat 1999 da 5 haziranda Kars sarıkamışta doğdu boyu 1.84 kilosu 65-70 arası ve 21 yaşında

  5. Yanlış bilgi üstüne yanlış bilgi cellat 1999 da 5 haziranda Kars sarıkamışta doğdu boyu 1.84 kilosu 65-70 arası ve 21 yaşında

  6. ablam 1998 li cellat 1999 lu ablamdan 1 yas buyuk yani 22 yasinda 5 haziran dogumlu burcu ikizler

  7. Burcu ikizler 2002 de değil 1999 da doğdu ve doğum günü 5 haziran

  8. Bilgiler yanlış burcu ikizler 2002 de değil 1999 da doğdu ve doğum günü 5 haziran

  9. Allahin adkin askina cellatin 65 70 kilo gibi bir hali var mi ya??

  10. Allahin adkin askina cellatin 65 70 kilo gibi bir hali var mi ya??

  11. Cellat 21 yaşında 1999 doğumlu
    Boyu da 1.85
    Burcu ikizler

    Bu bilgiler yanlış

  12. HAYIR CELLAT 5 HAZİRAN DA DOĞMUŞ TİKTOK HESABINDA DA YAZIYOR İKİZLER BURCU OLDUĞU

  13. evet yili 1999 ama burcu ikizler degil burcu kova hem nerden biliyorsunuz ikizler oldugunu gidip kendindenmi sordunuz tamam benimki yanlis olup sizinkide dogru olabilir ama ben yinede soyliyeyim dedim.

  14. Cellatın eski sevgilisi cemre solmaz ve 21yaşinda ve 1999 da doğumludur nerde doğudunu bilmiyorum cellat özur dilerim söylemek istemezdim

  15. Cellat abinin tel numarasını bilen varmı bananonu söyleyene özelden cemre solmazın tel numarasını vericem söz

  16. Cellat 2002 doğum lu değil ki niye yalnış şeyler yazıyorsunuz ya abi Karslı da değil hem canlı yayında şöylemisti cellat nereli olduğunu

  17. Hayır aslında zenginler para ile alıyorlar Cellat takipçisi çok olduğu için mavi tık aldı.❤️

  18. Ben İzmir’de yaşıyorum burda deprem olduğu için buraya geldi ben burcunu sordum ikizler dedi yanlış biliyorsun cnm sen

  19. Ya sevdiği rengi bilmiyomusunuz ya onları biliyodunuz sevdiği rengi bilmiyorsunuz

  20. Ama ben çok seviyorum keşke tanisma sansimmolsa keşke

  21. Ya siz niye bu kadar abartiyorsunuz Allah’ın yarattığı bir kul bu kişiden hariç nice insan var birde neden baba diyorsunuz ne alaka yani kaç dogumluysa doğumlu siz kendi doğduğumuz yılı biliyormusunuzda cellattan konuşuyorsunuz bu tiktokerlerde tiktok takmışlar iyice ne şeyse sanki ölünce şarkı soylettirip dans ettiricekler fenomen olmakmi hiç aklımdan bile geçmiyor siz olduğunuz duruma şükredin cellat sende cemre ablayı çok uzmussün be!

  22. Evet neden olmasın hem boyu uzun hemde erkekler genelde ağır kemikli olurlar

  23. Denizin tek yaptigi sey 10 15 yaslar arasi kizlari etkilemek tanrim bide buna fan hesabi acanlar vsr tamam knk sevin ama tapmayin yani mal misiniz siz o gun bir video gordum diyor ki sizin dininiz ne bilmiyorum ama brnimki bu “CELLAT” lan siz ciddi misiniz? Adamin trk yaptigi kameraya poz atip bir keko lafi soylemek. Tanrim lutfen bunu yapmayin ilerde cok pisman olacaksizin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!