Berk Coşkun kimdir?

Berk Coşkun kimdir, nereli, kaç yaşında 2020, boyu, kilosu ve burcu? Berk Coşkun google hileleri, youtube hileleri, Netflix hileleri, şarkıları?

PAYLAŞ
Berk Coşkun kimdir?
  • 1
  • 5809
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı: Berk Coşkun
Doğum tarihi: 5 Mayıs 1995
Doğum yeri: Bulgaristan
Boy: 1.83 cm
Kilo: 72 kg
Burcu: Akrep
Eğitim: Üniversite
İlişkisi: Bekar
Meslek: DJ, Müzisyen, Şarkıcı, Youtuber
İnstagram hesabı için tıklayın

Berk Coşkun nereli? Kaç yaşında?

Berk Coşkun kimdir, nereli, kaç yaşında 2020, boyu, kilosu ve burcu? Berk Coşkun google hileleri, youtube hileleri, Netflix hileleri, şarkıları? Berk Coşkun ikizi? İnstagram hesabı, telefon numarası iletişim bilgileri, kısca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Berk Coşkun hayatı ve biyografisi

Berk Coşkun Türk youtuber ve sosyal medya fenomenidir. Aynı zamanda şarkıcıdır. Hem video paylaşımları, hem de şarkıları ile tanınmaktadır.

Berk Coşkun ikizi İnstagram hesabı, telefon numarası

Berk Coşkun 24 Ekim 1996 yılında Bulgaristan’da dünyaya geldi. Henüz 8 yaşındayken ailesi ile beraber Türkiye’ye taşındı. Eğitim hayatına farklı ülkelerde başlayan Berk Coşkun aile kökeni anne ve babası Bulgaristan göçmeni Türk bir ailedir. Gürcistan, Kazakistan ve Ukrayna da ailesi ve kardeşleri ile yaşayan Berk Coşkun müzik kariyerine annesinin hediye ettiği bir müzik aleti olan org ile başladı. Aynı dönemlerde piyano çalmayı da öğrendi.

Berk Coşkun youtube ve internet dünyasında tanınmaya başlaması youtube kanalına yüklediği coverlar ile başladı ve kısa sürede dikkatleri çekerek büyümeye ve milyonlarca takipçi kazanmaya başladı. Berk Coşkun profesyonel müzik kariyerinde sanatçı Ziynet Sali ile beraber “Hadi Hoppalara” şarkısında çalıştı. Bunun yanında Feride Hilal Akın ile de beatbox çalışması bulunmaktadır. 

Berk Coşkun google hileleri, youtube hileleri, Netflix hileleri, şarkıları

Berk Coşkun özel yaşamında hayranları ve takipçilerinin en çok merak ettiği detaylar arasında saç renginin gerçekten sarı olup olmadığıdır. Berk Coşkun saç rengi sarı ve göz rengi de mavidir. Bu hayatta korkuları arasında listenin ilk sırasına ailesini kaybetme endişesi ve korkusu yer almaktadır. En sık kullandığı cümle “bişey söylücem” ve en sevdiği renk mavi. Spor dallarında en çok fitnees sevmektedir. Hayranlarının merak ettiği bir diğer konu ise ikizinin olup olmadığı sorusudur. Berk Coşkun ikizi değil ama Bersu Coşkun adında bir kız kardeşi vardır. Tabi en önemli ve özel soru ise sevgilisinin olup olmadığıdır. Bu konuda Berk Coşkun’un yanıtı yoktur.

Berk Coşkun Ziynet Sali, Gülben Ergen, Feride Hilal Akın, Ecrin Su Çoban, Tuğçe Kandemir ve daha pek çok biline sima ile paylaşımları bulunmaktadır. Berk Coşkun 2019 yılında Kubilay Karça ile beraber yazdığı ve seslendirdikleri “Daha Yeni Başladı” adlı müzik çalışması ile yer aldı. Berk Coşkun günümüzde çalışmalarını sürdürmektedir.

1 Yorum var

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!