Beste Köse kimdir?

Beste Köse kim, nereli, burun ameliyatı, eski hali, estetiksiz hali, ifşa, yaş, kaç kilo, boy, instagram, youtube, tik tok videoları, sevgilisi.

PAYLAŞ
Beste Köse kimdir?
  • 0
  • 4974
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı: Beste Köse
Doğum tarihi: 1997
Doğum yeri:  İstanbul
Boy: 162 cm
Kilo: 42 kg
Burcu: Kova
Eğitim: Üniversite
İlişkisi: Bekar
Meslek: Tiktoker, Fenomen
İnstagram hesabı için tıklayın

Beste Köse nereli? Kaç yaşında?

Beste Köse kim, nereli, burun ameliyatı, eski hali, estetiksiz hali, ifşa, yaş, kaç kilo, boy, instagram, youtube, tik tok videoları, sevgilisi, kim milyoner olmak ister yarışmasına katıldı mı? Kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Beste Köse hayatı ve biyografisi

Beste Köse Türk sosyal medya fenomeni ve aynı zamanda Tiktoker. Scorp videoları ile başlayan hayatı feneomen olma yolunda onu İnstagram, Youtube ve Tik Tok dünyasına taşıdı. Milyonlarca takipçisi bulunan Beste Köse eğlenceli videolarla hayranlarını büyülemeye devam ediyor.

Beste Köse yaş

Beste Köse 1997 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Memleketi aslen İzmir’dir. Ailenin ilk ve tek kız çocuğudur. Eğitim hayatına İstanbul’da başlayan Beste Köse liseden mezun olduktan sonra eğitimine İstanbul Beykent Üniversitesi Yeni Medya Bölümü’nde devam etti.

Beste Köse tik tok

Fenomen olma kariyeri ilk olarak Scorp videoları ile başladı. En büyük çıkışını ise Anneannesi ile beraber  yer aldığı  “Kıymalı Dolma” adlı şarkısı olmuştur.

Beste Köse sevgilisi

Tüm sosyal medya kanalları üzerinden aktif olarak videolar paylaşan Beste Köse eski hali, yani burun estetiği olmadan önceki hali ile merak edilmektedir. Hayranlarının merak ettiği bir diğer konu ise sevgilisinin kim olduğudur.  Beste Köse ayrıca 2019 yılında kim milyoner olmak ister adlı yarışma programına katılan isim oldu.

Beste Köse nereli burcu
Beste Köse izmir
Beste Köse ifşa
Beste Köse hayatı

Beste Köse Tik Tok

@besteköse

Bunu Türkiye’de yapsak ne olur? 😀

♬ monkey butts – kylejtaplin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!