Bim bayilik veriyor mu? Bim bayilik fiyatları 2024?

Bim bayilik veriyor mu? Bim bayilik şartları? Bim bayilik nasıl alınır? Bim bayilik fiyatları? Hakkında merak edilen güncel haberleri sizin için derledik.

PAYLAŞ
Bim bayilik veriyor mu? Bim bayilik fiyatları 2024?
  • 0
  • 2293
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 4 dakika da oku
  • +
  • -

Bim bayilik veriyor mu, bayilik ücreti, fiyatı, şartları? Bim bayilik alma fiyatı, ücreti ne kadar? Bim bayilik başvuru şartları nelerdir? Bim bayilik almak istiyorum diyenlerin sorusuna cevp arıyorsanız tüm detaylar haberimizde… BİM Market bayiliği nasıl alınır? BİM açılması için ne yapmalı? BİM Market sahibi kim?

Bim bayilik veriyor mu? Bim bayilik şartları? Bim bayilik nasıl alınır? Bim bayilik fiyatları? Türkiye’nin önde gelen market zincirleri arasında yer alan BİM market bayilik sistemi bayilik şartları ve fiyatları hakkında merak edilen tüm detayları sizler için araştırdık. Türkiye’de açılan mağaza sayısı ve şubesi ile ilk 3 market zinciri markasından birisi olan BİM bundan 25 yıl önce yani 1995 yılında 21 mağaza ve şubesi ile hizmete başladı. Bugün hem Türkiye hem de yurtdışında şubeleri bulunan “Toptan fiyatına perakende satış” sloganı ile yola çıkan BİM Birleşik Mağazalar AŞ bugün 70 bine yaklaşan personel sayısı ile Merkez Bereket Gıda A.Ş ve Naspak Gıda ortaklığında sahibi Mustafa Latif Topbaş’tır.

Tüm dünyada pandemi ve salgınların ortaya çıkması sosyal hayatı etkilediği gibi yaşam standartlarını ve iş ahlakına da yeni bir bakış açısı getirdi. Tüm dünyada görülen tablo temel gıda ihtiyaçlarının listenin ilk sırasında yer almasıydı. Önceden araştırılan iş fikirleri kar amacı gütmeye yönelikken günümüzde yeni iş fikirleri ile hem kar amacı hem de uzun vadede ayakta kalma hesapları yapılmaktadır. Siz de eğer düşük bütçelerle ya da orta ölçeklerle gıda sektöründe yer almak istiyorsanız ve market zincirlerini araştırarak ücretli ya da ücretsiz bayilik veren firmaları araştırıyorsanız doğru bilgiyi bu yazımızda okuyabilirsiniz.

Bim bayilik şartları 2024?

Bim market kurulduğu günden bu yana ilk 21 şube ve mağaza ile hizmete açıldığı günlerden itibaren bayilik şartlarını ince eleyip sık dokumuştur. Bunu temel nedenleri arasında marka bilinirliği ve markanın korunmasıdır. Bu nedenle bugün sayıları Türkiye ve yurtdışında Fas ve Mısır’da yer alan şubeleri dahil olmak üzere Bim bayilik şartları arasında ilk kural bayiliğin kendi çatısı altında ilerlemesi prensibidir. Ancak boş bir dükkanınız varsa Bim gibi sağlam bir kuruluşla iş ortaklığı yapabilirsiniz.

Bim bayilik nasıl alınır?

Bim bayilik hususunda kuruluş itibarı ile aldığı kararları hiç değiştirmediği için Bim marketlerden herhangi bir bayilik alam şansı yoktur. Başka web sitelerinde yar alan rakamlar ve şartlara lütfen itibar etmeyiniz.

Bim bayilik fiyatları?

Bim bayilik fiyatları bayilik şartları kararnamesine göre sadece kendi bünyelerinde tek merkezden yönetildiği için herhangi bir fiyat skalası yoktur.

Bim mağaza yeri kiralama

Bim bayilik sistemi olmadığından ötürü kiralık ve boş dükkanınızın olması durumunda Bim marketleri ile iş ortağı olabilirsiniz. Bim genellikle kiralayacağı il ve ilçede mağazanın metrekaresine, mağazanın satış alanına, sahip olduğu bodrum katı ve depolama alanına, varsa asma katın metrekaresi, dükkanın bulunduğu muhit, semt, mahalle, cadde bilgilerine bakmaktadır. 10 yıllık kiralanma şartı ile uygun dükkan sahipleri Bim market ile iş ortağı olabilirler. Eğer sizinde boş dükkanınız varsa ve yukarıdaki kriterlere uyuyorsa hemen aşağıda yer alan linke tıklayarak Bim marketin iş ortaklığına doğru adım atabilirsiniz.

Bim iş ortaklığı için tıklayınız.

Müşteri memnuniyetini ön planda tutan Bim, uygun fiyatları, tartışmasız iade, ambalaj ve marka değerlerinin yanı sıra yalın bir mağaza düzeni ve az reklamla, aktüel ürünleri ile bugün tüm dünyada örnek mağazalar zincirleri arasında yer almaktadır.

Bim Market Adres:

BİM Birleşik Mağazalar A.Ş. Ebubekir Cad. No: 73 Sancaktepe 34887 İstanbul / Türkiye

Telefon: 0216 564 03 03

Faks: 0216 311 79 78

Bim Müşteri Hizmetleri Numarası: 0 850 254 44 44

E-posta: iletisim@bim.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!