Biricik Suden Kimdir?

Biricik Suden kaç doğumlu? Doğum günü tarihi, boyu kilosu kaçtır? Dini ne? Hristiyan mı? Kiminle evli? ilk eşi, sevgilileri, aşkları ve evlilikleri, Çocuğu var mı? Yaş farkı ne?

PAYLAŞ
Biricik Suden Kimdir?
  • 0
  • 7627
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 7 dakika da oku
  • +
  • -

Biricik Suden kimdir? Hayatı ve Biyografisi

Biricik Suden kimdir? Duruşu, güzelliği ve fiziksel özellikleri ile pek çok kişiyi kendisine hayran bırakan Biricik Sude’nin hayat hikayesi oldukça ilginç. Hayatına giren erkekler, evlilikleri, mesleği ve her yönü ile yaşama adeta iz bırakan Biricik Sude’nin gerçek hayat hikayesini okuyunca sizlerde şaşıracaksınız. Yugoslavya’dan İstanbul’a uzanan yarım asırlık bir yaşam öyküsü.

Kendi içinde onlarca hikayesi olan Biricik Suden hakkında tüm araştırmaların yer aldığı biyografisi kim kimdir bölümümüzde sizlerle.

Biricik Suden kaç doğumlu? Doğum günü ve doğum tarihi nedir? Aslen nereli?

Biricik Suden gerçek ve tam adı ile Biricik Afife Suden 1963 senesinde İstanbul Sarıyer Yeniköy’de dünyaya geldi. Biricik Suden doğum günü ve doğum tarihi bilgisi net olarak bilinmemektedir. Bugün 56 yaşındadır. Biricik Suden aslen Yugoslav’dır. Biricik Suden kimdir yolculuğumuza aile yaşamı ile devam ediyoruz.

Biricik Suden ailesi, annesi ve teyzesi hakkında bilinmeyenler!

Bankacılıktan emekli olan annesi bugün 92 yaşındadır. Biricik Sude’nin babası ise ağır ceza residir. Aynı zamanda 2 kardeştirler ve 1 abisi bulunmaktadır. Biricik Sude’nin ailesi ve teyzesi hakkında merak edilenler aslında 16 yaşındayken teyzesinin kendisine miras bırakması durumudur. Bu nedenle teyzesinin soy adını almıştır. Biricik Suden kimdir biyografimize devam ediyoruz.

Biricik Suden boyu kilosu kaçtır? Vücut ölçüleri neler?

Her daim zinde ve kıskandıran vücut ölçülerine sahip olan Biricik Suden boyu 1,78 cm ve kilosu 52 kg’dır.  Fiziki güzelliği ile hayranlık uyandıran Biricik Sude güzellik sırları da pek çok kişi tarafından merak edilmektedir.

Biricik Suden ne iş yapar? Sporcu mu? Hangi üniversiteden mezun oldu?

İletişim algıları ve görsel hafızası çok erken yaşlarda başladı. Henüz 4 yaşında okumayı öğrenmiştir. Bu süreçten sonra büyüdüğü Yeniköy’de eğitim ve öğretim hayatına başladı. Atatürk Kız lisesi’ni tamamladı. Liseden mezun olduktan sonra İstanbul Nişantaşı LCC yani tam açılımı ile Language and Culture Centre’den grafikerlik ve illüstrasyon alanında bir dizi eğitimler aldı. Bu eğitimleri tamamladıktan sonra İstanbul Mimar Sinan Üniversitesi İbrahim Safi Resim Atölyesin’de eğitimine başladı.  Moda ve tasarım alanında çalışmalar yapmak için 4 yıl boyunca Fransa Paris’te eğitim çalışmalarını sürdürdü. Bu çalışmaları tamamladıktan sonra Türkiye’ye geri döndü.

Biricik Suden Hristiyan mı? Biricik Suden dini ne?

Biricik Suden hakkında çok şey yazılıp çizildi. İnsanların inançları kendine hastır. 2018 yılında İstanbul Beyoğlu’nda Saint Antuan Kilisesi’nde Noel ayinine katılan Biricik Suden söz konusu kurallara uymayınca kiliseden kovulduğu yönünde haberlerle gündeme geldi. Kendisinin dini Hristiyan mı bilinmemektedir.

Biricik Suden mesleği moda tasarımcısıdır. Bugüne kadar Aykut Hamzagil ve Paul Smith ve birçok isme tasarım yapan isimdir.

Biricik Suden ilk eşi, sevgilileri, aşkları ve evlilikleri kimlerle oldu?

Biricik Suden ilk eşi, sonraki sevgilileri, aşkları ve evlilikleri ile de gündeme geldi. Ancak evlilikleri hakkında birçok kişi bilgi sahibi değildir. Bugüne kadar hayatına 4 evlilik sığdırdı.

Biricik Suden ilk evliliği kiminle oldu?

  • Biricik Suden ilk evliliğini 1986 senesinde oyuncu İlker İnanoğlu ile yaptı. Ancak bu evlilik sadece 2 yıl sürdü ve 1988 yılında boşanma kararı aldı.
  • Biricik Suden ikinci evliliğini ilk evliliğinden 1 yıl sonra yani 1989 senesinde Kral TV eski yöneticisi olan Kerim Sağlam ile yaptı. Bu evlilik ise 7 sene sürdü. Biricik Sude 1996 yılında boşanma kararı aldı.
  • Evlilikte aradığı mutluluğu bulamayan Biricik Suden bu kez yurt dışında 2001 senesinde Mehmet Pisak ile Las Vegas’ta nikah kıydı. Tabi bu evlilik de uzun sürmedi.
  • Aradığı mutluluğu son kez 2003 yılında MFÖ Grubunun solistlerinden Mazhar Alanson ile yaptı. Biricik Suden Mazhar Alanson 15 yıldır aynı çatı altında ve evlidirler.

Biricik Suden hangi burç? Çocuğu var mı?

Biricik Suden hangi burç? Bu sorunun yanıtını doğum yılı ve doğum gününün net bilmediğimiz için eksik. Ancak 4 evliliğinden de çocuğu olmamıştır. Bu karar tamamen kişisel olup kendisi çocuk sahibi olmayı istememiştir.

Biricik Suden kimle evli?

Günümüzde Biricik Suden 15 yıldır sanatçı Mazhar Alanson ile evlidir. Biricik Suden’in 3’üncü evliliğinin son bulması ile sanat camiasında 2002 yılında Mazhar Alanson ile bir araya gelidi. Bu birliktelik kısa bir süre sonra seviyeli bir ilişkiye ve daha sonra da evlilik ile taçlanmıştır.

Biricik Suden Mazhar Alanson nasıl tanıştı?

Aslında Biricik Suden ile Mazhar Alanson’un ilk tanışması oldukça eski yıllara dayanmaktadır. Biricik Suden ve Mazhar Alanson gençlik yıllarından itibaren tanışmışlıkları bulunmaktadır. Ancak her ikisi de evlilikler geçirdikten sonra kader onları yeninden bir araya getirmiştir. Çiftin evlilikleri mutlu ve mesut bir şekilde devam etmektedir.

Mazhar Alanson Biricik Suden ne zaman evlendi?

Daha önce opera sanatçısı olan eşi Hale Alanson’dan ayrılan Mazhar Alanson 16 Temmuz 2003 tarihinde Biricik Suden ile evlenmişlerdir. Açıklamayı da Arif Mardin’in İmaj Stüdyoları’nda bir partide açıklamışlardır.

Biricik Suden Mazhar Alanson yaş farkı kaç?

Biricik Suden 1963 doğumlu ve eşi Mazhar Alanson ise 1950 yılında dünyaya geldi. Aralarında yaş farkına bakıldığında Bircik Suden 56 yaşında ve Mazhar Alanson ise 68 yaşındadır. Yani yaş farkı 12 yıldır.

Biricik Suden estetik oldu mu? Eski hali nasıl? Güzellik sırları neler? Son hali ve yeni stili?

Biricik Suden estetik oldu mu sorusu bazen kişisel bakım ile karıştırılabiliyor. Eski hali ile yeni hali arasında yılların eskitemediği bir güzellik bulunmaktadır. Biricik Suden’in güzellik sırları arasında erken uyumak, erken uyanmak, sağlıklı beslenme, spor yapmak gibi sırlar yer almaktadır. Bunun dışında ekstra bir durum yoktur. Biricik Suden en çok Uzakdoğu sporları ile ilgilenmektedir.

Biricik Suden Ak Parti ve Emine Erdoğan ilişkisi nedir?

Biricik Suden’in adı siyasi kulislerde de geçti. 2009 yılında Ak Parti Beyoğlu Belediyesi meclis üyesi adayı oldu. Seçilmesi durumunda da belediyenin tasarım danışmanı olarak görev yapacağı öne sürülmüştü. Söz konusu Emine Erdoğan’a gelince de Biricik Suden, Emine Erdoğan’ın çok sevdiği, sürekli iletişimde olduğu isimlerden olduğu bilinmektedir.

Mazhar Alanson Biricik Suden ayrıldı mı? Boşandı mı haberleri!

Biricik Suden her zaman gündemde olunca ayrıldı ve boşandı haberleri ile de sürekli sarsılıyor. Ancak Mazhar Alanson Biricik Suden evliliği 15 yıldır devam etmektedir. Ayrılık ve boşanma haberleri doğru haberler arasında bulunmamaktadır. Buraya kadar Biricik Suden kimdir sorusunun yanıtını anlatmaya çalıştık. Sırada Medya kariyeri var.

Biricik Suden oynadığı diziler, televizyon programları sinema ve reklam filmleri hangileri?

Biricik Suden’in ilk kez Yeşilçam sinemasında yer aldığını biliyor muydunuz? 1976 senesinde çekimleri  tamamlanan ve beyazperde de yer alan Ben Bir Garip Keloğlanım Sinema Filmi filminde Prenses Bülbül Yuvası olarak Rüştü Asyalı ile birlikte rol aldı.

  • 1976 Ben Bir Garip Keloğlanım Sinema Filmi Oyuncu
  • 2011 Hayat Bilgisi TV programı Sunucu

Biricik Suden instagram ve tüm sosyal medya hesapları

Biricik Suden İnstagram hesabı için tıklayın.

Biricik Suden Twitter hesabı için tıklayın.

Biricik Suden görsel ve gençlik fotoğrafları

Biricik Suden gençlik fotoğrafları ile olduğu gibi şimdilerde de en son haliyle de göz doldurmaya devam etmektedir. Tüm görseller için tıklayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!