Guido Senia Kimdir?

Şeyma Subaşı’nın yeni sevgilisi kimdir? Fransız DJ Guido Senia ile adı anılan ve görüntülerle resmileştirilen Guido Senia hayatı ve biyografisi herkes tarafından merak ediliyor. Şeyma Subaşı’nın Acun Ilıcalı’dan boşanmasının ardından adı zikredilen Guido Senia kaç yaşında?

PAYLAŞ
Guido Senia Kimdir?
  • 0
  • 3234
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Şeyma Subaşı’nın yeni sevgilisi kimdir?

Guido Senia kimdir? Şeyma Subaşı’nın yeni sevgilisi kimdir? Fransız DJ Guido Senia ile adı anılan ve görüntülerle resmileştirilen Guido Senia hayatı ve biyografisi herkes tarafından merak ediliyor. Şeyma Subaşı’nın Acun Ilıcalı’dan boşanmasının ardından adı zikredilen Guido Senia kaç yaşında?  Guido Senia kimdir ne iş yapar? Aslen nereli? Guido Senia evli mi? Eşi kim? Mesleği nedir? Çocuğu var mı? Guido Senia eski sevgilisi kimidir? Hangi mekanları sahibi? Bir taraftan Guido Senia hakkında araştırmalar devam ederken aynı eksende Şeyma Subaşı sevgilisi kim? Sorusu ile beraber Şeyma Subaşı eski sevgilisi ve Şeyma Subaşı yeni sevgilisi sorguları da grafiğini giderek yükseltiyor. İşte Fransız asıllı ünlü DJ Guido Senia hayatı ve biyografisi kim kimdir bölümümüzde sizlerle. Guido Senia kimdir? Şeyma Subaşı’nın yeni sevgilisi kimdir? işte tüm detaylar.

Guido Senia Kaç yaşında? Ne iş yapar?

Guido Senia 1980 yılında Fransa’da dünyaya geldi. Guido Senia  yaşı 38 yaşındadır. Asıl mesleği DJ’lik olsa da aslında kendisi genç bir girişimci. Eğitim ve öğrenimine Fransa’da başladı.  Okuluna Circoloco’da tamamladı. Varlıklı bir ailenin ferdi olarak büyüdü. Eğitimini tamamladıktan sonra doğrudan iş hayatına atıldı.

Guido Senia boyu ve kilosu kaçtır?

Guido Senia boyu 1.82 cm olup Guido Senia kilosu 83 kg’dır. Guido Senia dünya magazin listelerinde özellikle de 2016 yılında bugüne kadar sayısız girişim başarıları ile anılan Forbes’in dünya’nın en çok kazanan 15 süper modeli listesinde yerini alan İtalyan asıllı Maria Carla Boscono ile sevgili oldu. Guido Senia ve Mariacarla Boscono, 23 Şubat 2017 tarihinde Milan, İtalya’da düzenlenen La Perla MFW Koleksiyonunun sunumu ve Milan Mağazasının açılışı ile Milano Moda Haftası’nda görüntülenmişti. Guido Senia  Ibiza’nın ünlü kulübü Circoloco DC-10’un kurucu ortağı ve girişimcisi olarak yaşamını sürdürmektedir. ibiza Spain’de yaşamına devam etmektedir.

Guido Senia ve Maria Carla Boscono bir dönem nişanlılardı!

Guido Senia ve Maria Carla Boscono bir dönem nişanlı kalmışlardır. Guido Senia bu ilişkisinin ardından Acun Ilıca’dan boşanan Şeyma Subaşı ile görüntülenerek sevgili oldukları yönünde magazin haberleri ile hem kendi ülkesinde hem de Türkiye’de çeşitli haberler konu olmuştur. Şeyma Subaşı ve Guido Senia birlikteliği hakkında önümüzdeki günlerde yeni haberlerin yer alması bekleniyor.

Guido Senia İnstagram hesabı için tıklayın!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!