Ece Belen Kimdir?

Star TV haber spikerleri isimleri arasında dikkat çeken Ece Belen hayatı ve biyografisine ilişkin bilgiler kim kimdir bölümümüzde sizlere sunuluyor.

PAYLAŞ
Ece Belen Kimdir?
  • 0
  • 5166
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Ece belen doğum tarihi ve kaç doğumlu?

Star TV haber spikerleri isimleri arasında dikkat çeken Ece Belen hayatı ve biyografisine ilişkin bilgiler kim kimdir bölümümüzde sizlere sunuluyor. Star Ana Haber spikeri Ece Belen 1 Temmuz 1986 senesinde İstanbul’da doğdu. Doğum yeri İstanbul olsa da Ece Belen aslen memleketi Manisa. Bugün tarihi ile 32 yaşındadır. Eğitim hayatı doğduğu şehir İstanbul’da başladı ve İstanbul’da süre geldi. İlk ve orta öğreniminin ardından 2004 yılında Özel Mimar Sinan Lisesi’ni tamamladı. Bu sürecin ardından üniversiteye başladı. Yıldız Teknik üniversitesi Görsel İletişim Tasarım Bölümü’nden mezun oldu. İşte Ece Belen kimdir? Gelin yakından tanıyalım.

Ece Belen yaş boy kilo burcu nedir?

Ece Belen boyu 1.65 cm Ece Belen kilosu 48 kg. Sunucu Ece Belen doğum günü ve doğduğu ay sonucunda burcu Yengeç’tir.

Ece Belen nasıl spiker oldu?

Güzel sunucu üniversiteyi tamamladıktan sonra Diyalog atölyesinde eğitim aldı. Bu eğitim sürecinin ardından 2008 yılında medya kariyerine merhaba dedi. İlk olarak Doğan Grubu’nda stajyer olarak başladı. Ardından 2008 yılında Star TV’de mesleğine başladı. Habercilik kariyerinde genel yayın yönetmeni ve haber spikeri Nazlı Çelik idolü olmuştur. Kim kimdir bölümümüzde Ece Belen kimdir yanıtını aramaya devam ediyoruz.

Ece Belen kiminle evli? Hamile mi? çocuğu var mı?

Özel hayatında sıkça sorulan sorular arasında evliliği ve çocuğu olup olmadığı sorusu var. 2014 senesinde özel bir ilaç şirketinin finans müdürü Tufan Atrek ile evlenerek Artek soyadını aldı. Ece Belen eş ile bir yurt dışı tatilinde tanışmış ve bu birlikteliği evlilikle taçlandırmıştır.
Ancak Ece Belen, 2017 yılında eşinden boşandı.  Ece Belen çocuğu henüz yoktur.

Ece Belen eski hali estetiksiz hali ve makyajsız hali nasıl? Ece Belen burnu estetik mi? Yüzündeki beni yakışıyor

Merak edilen konular arasında estetik olup olmadığı sorusu yer alıyor. Rutin hayatında aletli pilates ve kick boks sporları ile ilgilenen sunucu Ece Belen burun estetiği olmamıştır. Kendi doğal güzelliğidir. Ayrıca pek çok takipçisi Ece Belen beni için hayranlık duymaktadır.  Hayatında hiç sigara içmemiştir. Gözleri ise lens değildir. Aynı zamanda Adriana Lima ile benzerliği de bilinmektedir.

Ece Belen hangi kanalda? Ece Belen Atrek hangi partili?

Ece Belen günümüzde Star TV ekranlarında hem hafta sonu ana haber bültenlerini sunmakta hem de aynı kanalda hafta içi sabah kuşağı haberlerini sunmaktadır. Hangi partili olduğu bilinmemektedir. Ece Belen 2014 yılında Star TV ekranlarına transfer olan başarılı ve güzel sunucular arasında yerini aldı.

Ece Belen oynadığı diziler hangileri? Ece Belen Atrek’in sunduğu programların adı?

Euro Star ve Star Ana Haber sunuculuğu ve spikerliği

Bugün Pazartesi programı kahvaltı haberleri kuşağı

Ece Belen Atrek ile Yaz Haberleri

Ece Belen Star TV ekranlarında yayınlanan birçok dizide televizyonda kendi rolünü canlandırdı.

Ece Belen iletişim bilgilieri

Ece Belen twitter hesabı için tıklayın.

Ece Belen instagram hesabı için tıklayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!