Hakan Kanık kimdir?

Hakan Kanık 19 yaşında ve asıl mesleği ise mutfak komisidir. Hakan Kanık Survivor 2019 Türkiye Yunanistan yarışmasında netleşen isimler arasında.

PAYLAŞ
Hakan Kanık kimdir?
  • 0
  • 2912
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Hakan Kanık kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

MasterChef Türkiye yarışması ile ünlenen Hakan Kanık hayatı ve çok daha fazlası kim kimdir bölümümüzde.  Tam adı ile Hakan Kanık 1999 senesinde İstanbul’da dünyaya geldi. Hakan Kanık 19 yaşında ve asıl mesleği ise mutfak komisidir. Hakan Kanık Survivor 2019 Türkiye Yunanistan yarışmasında netleşen isimler arasında. Peki, Survivor 2019 Hakan kimdir?

Hakan Kanık çocukluk yılları nasıl geçti?

Çocukluk yılları, eğitim ve öğrenim hayatı liseye yıllarına kadar İstanbul Kadıköy’de geçti. Hakan Kanık liseyi Avni Akyol Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi’nde tamamladı. Daha sonra üniversiteyi kazandı. Üniversiteyi Muğla Sıktı Kocaman Üniversitesi Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi’nde Heykel Bölümünde öğrenim görmektedir.

Rutin hayatına hem öğrenci hem de çeşitli restoranlarda garson yardımcılığı ve komilik yapmaktadır. Türk mutfağı ve dünya mutfağına ilgi duyması ve yemek sanatı ile tanışması geç olmadı. Mutfak lezzetlerinde en çok iddialı olduğu damak zevkine güvendiği yemek serisi genellikle et kombinasyonundan oluşmaktadır. Yeteneklerini çalıştığı restoranlarda profesyonel aşçılığa doğru ilerletirken TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye yarışmasına başvuruda bulundu ve yarışmaya katılmaya hak kazandı.

Masterchef Türkiye yarışmasından elendikten sonra neler yaptı?

Günümüzde halen aktif olarak Il Riccio Beach House’ta çalışmaya devam etmektedir. Daha önceki iş deneyimi ise Morini’dir.MasterChef Türkiye yarışmasında MasterChef olmak için mücadele veren Masterchef Hakan Kanık genç kızların gözdesi. Dövmeleri ve atletik vücudu nedeni ile pek çok hayranı var. Ancak MasterChef Türkiye yarışmasında elenerek hayallerine veda eden isim oldu. Ancak bu veda yepyeni bir kapıyı açtı. Hakan Kanık Survivor 2019 Türkiye Yunanistan yarışmasına katılan isim oldu.

Hakan Kanık Survivor 2019 Türkiye Yunanistan yarışmasında!

Masterchef Hakan artık Survivor yolcusu. Hakan Kanık Survivor 2019 Türkiye Yunanistan yarışmasında! Böylece Survivor 2019 Türkiye Yunanistan yarışmacıları arasında netleşen isim belli olmuş oldu. Survivor’da yarışacak isimlerin arasında!

Hakan Kanık Sosyal medya hesapları

Hakan Kanık instagram hesabına ulaşmak için tıklayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!