Zeynep Özyol kimdir?

PAYLAŞ
Zeynep Özyol kimdir?
  • 0
  • 5654
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Zeynep Özyol biyografi

Zeynep Özyol kimdir? Zeynep Özyol biyografisi, nereli, kaç yaşında, evli mi gibi sorular CNN TÜRK ekranlarını izleyen kişiler tarafında araştırılmaya başlandı. CNN TÜRK Bugün programının sunucusu Zeynep Özyol kimdir? Merak ediyorsanız, güzel haber spikerinin hayatı ve biyografisi kim kimdir bölümümüzde sizlerle.

Zeynep Özyol nereli?

CNN TÜRK televizyonlarında gün ortası haberlerini sunan ve “Bugün” programında yer alan gün Zeynep Özyol doğum yeri İstanbul olup aslen İstanbulludur. Bu nedenle tüm eğitim kariyeri ve çocukluk dönemleri İstanbul’da geçmiştir.

Zeynep Özyol, İstanbul Marmara Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümü mezunudur. Medya, televizyon ve gazetecilik kariyerine 1996 yılında başlamıştır. Kariyerinin ilk durağı Atv olmuştur. Burada muhabir olarak görev aldı. Ardından 2000 senesinde Star TV ekranlarına transfer oldu. Star Tv çatısı altında 1 yıl çalıştıktan sonra CNN TÜRK ekranlarında geçerek 8 yıl boyunca ekran yüzü oldu. Dış haberlerle alakalı olarak sunduğu en özel televizyon programları “1991 Kuzey Irak” ile “Farkında mısınız?” programları olmuştur.

Bu kaliteli içerik programları kariyerinde kendisini 2008 yılında Dış Haberler Müdürü pozisyonuna getirmiştir. Uluslararası birçok zirvede yer alan Zeynep Özyol,  Ab Zirvesi, Kıbrıs Referandumları ve Avrupa ile Amerika’da bir dönem gerçekleşen seçimleri yakından takip eden isim oldu. Çeşitli röportajlar ve belgeseller yaptı.  Dünya Hali, Mahşerin Sınırında, Irak Raporu ve Türkiye’nin Gündemi programlarını sundu. Al Jazeera English kanalında bulundu. 22 yıllık televizyonculuk deneyimine sahiptir.

Zeynep Özyol, 2015 ile 2016 seneleri arasında medya entegrasyonu üzerine çeşitli çalışmalar yaptı. 2006 yılında CNN International’ın ‘Gazetecilik Bursu’nu, 2015 yılında da ‘Knight Wallace Gazetecilik bursu’nu kazandı.

Zeynep Özyol kaç yaşında?

CNN Türk sunucu ve haber spikeri Zeynep Özyol, 1976 senesinde İstanbul’da dünyaya geldi. Zeynep Özyol yaşı 43 yaşındadır. Ayrıca Zeynep Özyol boyu 1.68 cm ve kilosu 54 kg’dır. Koru bir Fenerbahçe taraftarıdır.

Zeynep Özyol evli mi?

Ekranların güzel spikeri ve 43 yaşında olan Zeynep Özyol eşi ve özel hayatı hakkında gündeme gelen real bir haber yoktur. Zeynep Özyol kocası var mı? Evli mi? Çocuğu var mı? Gibi sorular Zeynep Özyol kimdir? Biyografisi için güncellenecektir.  Ünlü sunucu Zeynep Özyol günümüzde CNN Türk televizyonu öğle kuşağı saatlerinde “Bugün” adlı programı sunmaya devam etmekte.

Zeynep Özyol CNN instagram hesap bilgileri.

Zeynep Özyol instagram hesabı için tıklayın.

Zeynep Özyol twitter hesabı için tıklayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!