Buğçe Kondakçı

Buğçe Kondakçı kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, eski hali, kilolu hali, sevgilisi? Buğçe Kondakçı boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri.

PAYLAŞ
Buğçe Kondakçı
  • 0
  • 2880
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Buğçe Kondakçı kimdir, kaç yaşında, nereli?

Buğçe Kondakçı lisanslı yüzücü ve aynı zamanda sosyal medya fenomenidir. 22 Ağustos 1997 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Günümüz itibarı ile yaşı 23 yaşındadır. Youtube üzerinden yayınladığı tarifler ve egzersiz videoları ile tanındı ve yıldızı parlamaya başladı.

Buğçe Kondakçı hayatı ve biyografisi

Buğçe Kondakçı 22 Ağustos 1997 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Eğitim hayatına İstanbul’da başladı. Lise eğitimini Acarkent Doğa Koleji’nde tamamladıktan sonra üniversite eğitimine Bilgi Üniversitesi Bilgi ve Ekonomi Bölümü’nde devam etti. Ardından Loverpool Üniversitesi’nde İşletme eğitimi gördü. Çok küçük yaşlarda çeşitli spor dalları ile ilgilendi. Lisanslı yüzücülük yaptı.

Buğçe Kondakçı boy kilo yaş hayatı, nasıl kilo verdi, eski kilolu hali biyografi ve vikipedi bilgileri

Rutin hayatında yüksek enerjisi ile tanınan güzel fenomen verdiği kilolarla da gündeme gelmiştir. Kayak, tenis ve basketbol sporları ile ilgilenen Buğçe Kondakçı günümüzde yaşamını İstanbul Çengelköy’de sürdürmektedir. 

Buğçe Kondakçı karın hakkında egzersizleri ile ve tarifleri ile öne çıkan isimler arasında oldu. Tariflerinde yer verdiği omlet ve pankek tarifleri ile trendi yakaladı.

Buğçe Kondakçı boy, kilo ve hangi burç?

Buğçe Kondakçı boyu 1.64 cm kilosu 52 kg ve burcu Aslan.

Buğçe Kondakçı nasıl kilo verdi?

Buğçe Kondakçı diyeti ve spor programlarına ilişkin bilgileri youtube kanalında bulabilirsiniz. Ayrıca birbirinden renkli tariflere de göz atabilirsiniz. Buğçe Kondakçı eski hali ve Buğçe Kondakçı kilolu hali takipçileri tarafından en çok merak edilen knular arasında yer almıştır.

Buğçe Kondakçı sevgilisi kim?

Buğçe Kondakçı sevgilisi, aşk hayatı ve özel yaşamına ilişkin net bilgiler yoktur. 21 yaşında bir kez aşık olan güzel fenomen daha sonra aşk hayatı biraz bocalamıştır.

Buğçe Kondakçı kimdir, kaç yaşında, boyu, instagram, youtube hesabı, karın, kalça egzersizleri, boy kilo, eski hali, kilolu hali, diyeti, burun estetiği oldu mu, nasıl kilo verdi,  vücut ölçüleri, spor programı, annesi babası, ailesi, kısaca hayatı, vikipedi kaynaklı biyografi bilgilerine değindik.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!