Gamze Karta

Gamze Karta kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, evli mi, eşi, sevgilisi? Gamze Karta boy kilo yaş hayatı, biyografi bilgileri.

PAYLAŞ
Gamze Karta
  • 0
  • 17432
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 3,50 out of 5)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Gamze Karta kimdir, kaç yaşında nereli?

Gamze Karta Tiktok fenomeni ve sosyal medya fenomenidir. 21 Mart 1995 yılında doğdu. Memleketi aslen Hatay İskenderun’dur. Günümüz itibari ile yaşı 26 yaşındadır. Genç ve güzel fenomen özellikle Tiktok üzerinden çektiği fotoğraflar ve videolar sayesinde ünlendi.

Gamze Karta hayatı ve biyografisi

Gamze Karta 21 Mart 1995 yılında dünyaya geldi. Aslen Hatay İskenderunlu ’dur. Gamze Karta fenomen olma yolculuğunda en büyük çıkışını tiktok uygulaması üzerinden gerçekleştirdi ve kısa sürede ciddi bir takipçi kitlesine sahip oldu.

Gamze Karta boy kilo yaş hayatı, biyografi bilgileri.

Türkiye’de tanınan sosyal medya fenomenleri arasında yer olan Özgür Balakar ve Ayda Kutay ile yakın arkadaş olan güzel fenomenin en sevdiği renk beyazdır.

Gamze Karta özel yaşamına ilişkin olarak Mehmet Karta ile evli olduğu ve bu evliliklerinden Öykü adında bir kız çocuklarının dünya geldiği bilinmektedir. Tiktok üzerinden milyonu aşan takipçiye sahip olan Gamze Karta instagram üzerinden de yüzbinlerce kişi tarafından takip ediliyor.

Gamze Karta boy kilo ve hangi burç?

Gamze Karta boyu 1.68 cm kilosu 52 kg ve burcu Koç.

Gamze Karta evli mi, sevgilisi kim?

Gamze Karta Mehmet Karta ile evlidir. Bu evliliklerinden Öykü isminde bir kızları bulunmaktadır.

Gamze Karta tiktok, Gamze Karta eşi, kaç yaşında kiminle evlendi, telefon numarası, telegram, instagram hesapları? Tiktok Gamze Karta anne mi, kaç yaşında, çocuğu, bebeği kim? Gamze Karta hastanede yoğun bakım süreci, eski hali, estetiksiz hali, makyajsız hali, hakkında bilgi, hayatı, vikipedi kaynaklı biyografi bilgilerini derledik.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!