Buket Güler kimdir?

Buket Güler kimdir, nereli, kaç yaşında, boy ,kilo ve hangi burç? Hangi kanallarda çalıştı? Daha önce Habertürk Buket Güler instagram hesabı, Buket Güler CNN’den ayrıldı mı? Sevgilisi, evli mi, kiminle evlendi?

PAYLAŞ
Buket Güler kimdir?
  • 4
  • 11684
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı: Buket Güler
Doğum tarihi: 01/01/1983
Doğum yeri: Ankara
Boyu: 1.70 cm
Kilo:  50 kg
Burcu:  Oğlak
Eğitim durumu: Üniversite
Medeni hali: Bekar
Meslek: Sunucu, Spiker
İnstagram hesabı için tıklayın.

Buket Güler kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Buket Güler kimdir, nereli, kaç yaşında, boy ,kilo ve hangi burç? Hangi kanallarda çalıştı? Daha önce Habertürk Buket Güler instagram hesabı, Buket Güler CNN’den ayrıldı mı? Sevgilisi, evli mi, kiminle evlendi, fotoğrafları, resimleri kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Buket Güler hayatı ve biyografisi

Buket Güler 1983 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Eğitim hayatına başkent Ankara’da başladı. Liseyi tamamladıktan sonra üniversite eğitimine Ankara Gazi Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü’nde devam etti. Daha sonra Yüksek Lisans eğitimini İstanbul Galatasaray Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde tamamladı.

Gazetecilik kariyerine ilk olarak Ankara’da Hürriyet Gazetesi Dergi Grubu’nda muhabir olarak başladı. Bu süreci daha sonra Hürriyet Gazetesi’nin ekleri olan ile TEMPO Dergisi takip etti. Bu dergide özel haberler ve röportajlar yapan Buket Güler daha sonra televizyon ekranlarına transfer oldu.

2009 yılında İlk televizyon kanalı TRT Türk oldu. Burada “Dünyamız Detay” ve “TRT Dünya Gündemi” adlı programları sundu. Bir sonraki durağı 2016 yılında Habertürk ekranları oldu. Bu ekranda “Gün Ortası” ve “Güne Bakış” programlarını sundu. 2018 yılında CNN TÜRK ekranlarına geçen isim oldu.

Buket Güler bekar olup, sevgilisi yoktur. Yaşamını İstanbul’da sürdüren başarılı sunucu ve spiker haberlerden derlediği hayat hikayeleri üzerine kitabının hazırlığını sürdürmeye devam etmektedir. 

Buket Güler hangi kanallarda çalıştı?

Buket Güler çalıştığı televizyon kanalları ve gazeteler aşağıda sıralanmaktadır.

  • CNN Türk Sunucu – Spiker 2019
  • Habertürk TV Sunucu – Spiker 2016
  • TRT Türk Sunucu – Spiker 2009
  • Hürrriyet TEMPO Dergisi 2006

Buket Güler resimleri

buket güler sevgilisi
buket güler kırmızıtürk
buket güler kiminle evlendi
buket güler fotoğrafları
buket güler evli mi
buket güler cnn den ayrıldımı
buket güler boy kilo
buket güler yaş bikini

4 Comments

  1. Merhaba güzel ve iyi haber sunuşunuzu begenerek izliyorum sizi takip etmek istıyorum

  2. Selam çok güzelsiniz ve iyi haber sunuşunuzu Severek izliyorum çalışmanızın devamını bu şekilde yürümesini temenni ediyorum başarılar

  3. Selam,
    çok güzelsiniz ve iyi haber sunuyorsunuz sizi Severek izliyorum çalışmanızın devamını bu şekilde yürümesini temenni ediyorum başarılar

  4. HABER GLOBAL SPIKER BUKET GÜLER EĞER YETKİLİLER DİNLİYORSA KONULARI ANLATIRKEN ÇOOK FAZLA EEEE DİYOR TÜRKÇEMİZDE BÖYLE BİR KONUŞMA YOK HELE SPİKERLERDE HİÇ OLMAMASI LAZIM ÇOK RAHAHATSIZ EDICI.UYURILMASI RİCASI İLE

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!