Burak Akkul Kimdir?

Burak Akkul Çok Gezenti programının efsane sunucusu. Burak Akkul kiminle evli? Eşi kaç yaşında? Burak Akkul yaşı kaç? Çok Gezenti Burak Akkul biyografisi kim kimdir bölümümüzde.

PAYLAŞ
Burak Akkul Kimdir?
  • 0
  • 3744
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Burak Akkul Kimdir? Burak Akkul çocuğu var mı?

Burak Akkul Çok Gezenti programının efsane sunucusu. Burak Akkul kiminle evli? Eşi kaç yaşında? Burak Akkul yaşı kaç? Çok Gezenti Burak Akkul biyografisi kim kimdir bölümümüzde. Burak Akkul doğum günü, burcu, çocuğu var mı, eşi nereli gibi pek çok  sorunun yanıtını biyografi bölümümüzde işledik. Ayrıca “Çok Gezenti Bizim Ora” formatı da bulunmaktadır.

Çok Gezenti Burak Akkul eşi kimdir? Burak Akkul ne kadar kazanıyor? Burak Akkul hangi üniversite mezunu?

Burak Akkul Çok Gezenti programı ve kendine has program formatı ile kısa bir sürede pek çok seyircinin beğenisini kazandı. Gezi programını kendi gözleri ile çeken Burak Akkul ve eşi Seda Akkul Teve2 ekranlarında evlere konuk oluyor.

Burak Akkul doğum tarihi 1972 ve doğum yeri ise Kırklareli. Memleketi aslen Kırklareli’dir. Sempatik sunucu 46 yaşında olup Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunudur. Gezgin ve aynı zamanda Sunucu ve Yazar Burak Akkul aynı programın kameramanlığını yapan Seda Akkul ile evlidir.

Ünlü sunucu Burak Akkul ve eşi Seda Akkul koronavirüs şüphesi nedeniyle İstanbul’da 16 Mart 2020 tarihinde karantinaya alındı. Burak Akkul, Koronavirus nedeniye tedavi gördüğü hastanede durumunun kötüleşmesi üzerine yoğun bakım ünitesine kaldırıldı. Burak Akkul’un eşi Seda Akkul’da karantinaya alındı. Ancak 27 Mart 2020 tarihinde  semptomdan 4’ünün iyileştiği sadece bir belirtinin kaldığı onun da bu süre içinde kaybolacağı öğrenildi. Yani virüsü yendi. 

Burak Akkul kaç yaşında? Boyu, kilosu ve burcu ne?

Burak Akkul mesleki kariyerine il olarak Güneş gazetesinde editör olarak merhaba dedi. Liseyi tamamladıktan sonra Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümünden mezun oldu.

Kariyer yolculuğuna başlamadan önce Mizah Yazarı olan Burak Akkul Teve2 ekranlarında yıllardır yayınlanan”Çok Gezenti” programının sunucularından biridir. Format gereği çeşitli ülkelere seyahat etmekte ve gidilen ülkelerin tarihi, turistik ve eğlence mekanları hakkında bilgiler vermektedir.

Burak Akkul dizileri kitapları ve programları hangileri?

Lise çağlarında karikatürist Erdil Yaşaroğlu ile aynı sırada okumuştur. Burak Akkul Komikaze’nin yaratıcısıdır. Bunun dışında “Çılgın Bediş” dizisinin senaryo yazarlığını, Pilastip Show, televizyon kanallarının üst düzey yapımları olan, “Metin Uca, Cem Özer, Okan Bayülgen, Mesut Yar, Beyaz Show  gibi televizyon programlarının metin yazarlığını üstlenmiştir.

Medya kariyerinde yolculuğunun 20 yılını kutlayan Burak Akkul eşi Seda Akkul “Çok Gezenti” programının hem yapımcılığını, hem sunuculuğunu hem de kameramanlığını yapmaktadırlar.

Burak Akkul çeşitli kitaplarda kaleme almıştır. Bu kitaplar ise; “Hayattan Çok Çektim, Türkçe Aşk Laçkadır ve Hayat Sen Değilsin kitaplarıdır.

Burak Akkul hem Çok Gezenti programını hem de Çok Gezenti Bizim ora programlarını çekmeye devam etmektedir.

Burak Akkul instagram hesabı için tıklayın!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!