Seda Akkul Çok Gezenti Kimdir?

PAYLAŞ
Seda Akkul Çok Gezenti Kimdir?
  • 0
  • 6696
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Seda Akkul Çok Gezenti kimdir?

Seda Akkul Çok Gezenti kimdir? Çok Gezenti programı kameramanı kim? Çok Gezenti Seda Akkul nereli? Kaç yaşında? Eşi kimdir? Seda Akkul Burak Akkul çocukları var mı? Baba tarafından aslen Elazığlı olan Seda Akkul Çok Gezenti kimdir? Biyografisi kim kimdir bölümümüzde sizlerle.

Mizah yazarı, televizyon gezgini ve aynı zamanda kameraman Seda Akkul 1986 yılında Elazığ’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini burada tamamladı.  Liseden mezun olduktan sonra İstanbul’a geldi.

Seda Akkul Teve2 televizyonu ekranında Burak Akkul ile birlikte Çok Gezenti ve Çok Gezenti Bizim Ora programlarında birlikte çalışan isimdir. Seda Akkul günümüzde yaşantısını İstanbul’da sürdürmektedir.

Ünlü sunucu Seda Akkul ve eşi Burak Akkul koronavirüs şüphesi nedeniyle İstanbul’da 16 Mart 2020 tarihinde karantinaya alındı.

Burak Akkul, Koronavirus nedeniye tedavi gördüğü hastanede durumunun kötüleşmesi üzerine yoğun bakım ünitesine kaldırıldı. Burak Akkul’un eşi Seda Akkul’da karantinaya alındı.

Seda Akkul Çok Gezenti ne iş yapar?

Seda Akkul ne iş yapar? Hangi üniversiteden mezun oldu? Gigi sorular da izleyiciler tarafından araştırılıyor. Seda Akkul Çok Gezenti programın hem çekim ekibinde hem de reji ekbinde görev almaktadır. Program çekimleri bittikten sonra bölümlerin post prodüksiyonunu da yapmaktadır.

Çok Gezenti Seda Akkul kiminle evli?

Seda Akkul mizah yazarı ve Çok Gezenti programını hazırlayıp sunan Burak Akkul ile evlidir. Çok Gezenti programında eşi ile birlikte seyahat etmekte aynı zamanda kameramanlık görevini üstlenmektedir. Seda Akkul kendisi gibi mizah yazarı ve Çok Gezenti programının ekran yüzü Burak Akkul ile yıllar önce tanıştı ve bu tanışma kısa bir birlikteliğin hemen ardından evliliğe dönüştü.

Çok Gezenti Seda Akkul nereli?

Çok Gezenti programının sempatik ikililerinden Seda Akkul aslen memleketi Elazığ’dır. Çocukluk dönemleri burada geçti. Daha sonra İstanbul’a gelmiştir.

Çok Gezenti Seda Akkul boyu kilosu ve burcu ne?

Seda Akkul boyu: 1.68 cm olup kilosu 56 kg’dır. Seda Akkul doğum günü ve doğum tarihi araştırmalarımız sonucunda rastlanmadığı için Seda Akkul burcu bilgisi kısa süre sonra eklenecektir.

Çok Gezenti Seda Akkul kaç yaşında?

Seda Akkul Çok Gezenti programında her ne kadar kameralar önünde olmasa da programı izleyenler Seda Akkul’un yaşını merak etmişlerdir. Seda Akkul yaşı 32 yaşındadır.

Çok Gezenti Seda Akkul çocuğu var mı?

Seda Akkul Burak Akkul çocukları yoktur. Çocuk var mı sorusundan bıkan Seda Akkul bir röportajında hızlı ve hareketli bir hayat temposu içinde şimdilik çocuk olmayacağı şeklinde açıklama yapmıştır.

Çok Gezenti Seda Akkul oynadığı dizler hangileri?

Çok Gezenti  Seda Akkul oynadığı diziler ya da yer aldığı bir film projesi şimdilik yoktur. Ancak Televizyon programları olarak aşağıda yer alan projelerin içine dahil olmuştur.

  • Çok Gezenti
  • Çok Gezenti Bizim Ora

Çok Gezenti Seda Akkul yayımlanmış kitapları

Seyahat ve gezi programlarını yıllardır başarı ile sürdüren Seda Akkul’un kaleme aldığı ve henüz yayınlandığı bir kitabı yoktur. Ancak ilerleyen sürelerde gezi notlarını içeren bir kitabı kaleme alabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!