Elif Tutarkaban Kimdir?

PAYLAŞ
Elif Tutarkaban Kimdir?
  • 0
  • 2061
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Elif Tutarkaban Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Kısaca Biyografisi

Can Yaman sevgilisi kim? Elif Tutarkaban kimdir? Can Yaman sevgilisi 2018 yılında magazin haberleri arasında popüler. Bilindiği üzere Can Yaman sevgilileri arasında Açelya Topaloğlu, Bestemsu Özdemir, Rabia Yaman, Demet Özdemir ve son olarak Elif Tutarkaban ismi zikredilmeye başlandı. Hal böyle olunca ünlü ve yakışıklı oyuncu Can Yaman sevgilisinin hayatı herkes tarafından merak edilmeye başlandı. İşte Elif Elif Tutarkaban hayatı kim kimdir bölümümüzde.

Magazin haberlerinde günlerdir yazılıp çizilen ve hayatına ilişkin detaylı bilgiler aranan  Elif Tutarkaban 1992 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Eğitim hayatına İstanbul’da başladı. Liseyi tamamladıktan sonra İstanbul Koç Üniversitesi İşletme Fakültesi’ni tamamladı.

Üniversiteden mezun olduktan sonra kendi alanında özel bir bankada stajyer olarak çalıştı. Ancak gün geçtikçe başka alanlara ilgi duymaya başladı.

Tasarım ve takı üzerine kariyeri 2016 yılında başladı. Bu becerileri ona sanat ve medya camiasının kapılarını açtı. Elif Tutarkaban çeşitli dizi ve setlerin takı tasarımlarını hazırlayan isim oldu.

Bu yıl televizyon ekranlarında yayınlanan ve oldukça beğeni toplayan Erkenci Kuş dizisinde takı aksesuarları tasarlayan Elif Tutarkaban bu alanda çalışmalarını sürdürmeye devam etmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!