Burak Altındağ

Burak Altındağ kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, burcu, eşi, sevgilisi? Burak Altındağ boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri.

PAYLAŞ
Burak Altındağ
  • 0
  • 2706
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Burak Altındağ kimdir, kaç yaşında, nereli?

Burak Altındağ, Türk sosyal medya fenomenidir. 1989 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Memleketi aslen Ankara’dır. 32 yaşındadır. 2012 yılında instagram hesabı üzerinden paylaştığı postlarla 9 yıl içinde 2 milyona yaklaşan takipçi sayısına ulaştı.

Burak Altındağ hayatı ve biyografisi

Burak Altındağ eğitim hayatına doğup büyüdüğü Ankara’da başladı. Fenomenler dünyasında adını ünlülere ait video ve fotoğrafları esprili bir dille caps olarak paylaşması ile duyurdu. Postları arasında, Yıldız Tilbe’den, İzzet Yıldızhan’a, Selenay Sarıkaya’da Hande Erçel‘e kadar pek çok ünlü kişiye ait paylaşımları yer almaktadır.

Burak Altındağ boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi

Bu paylaşımlarından ötürü kendisini takip eden hatırı sayılır bir ünlü kitlesi olduğu gibi, paylaşımı ile alay edildiğini düşünerek video yayın haklarına yasak getiren ünlülerde yer almıştır. Bu ünlü isimlerin başında da Hande Erçel yer almaktadır. 

Hande Erçel için bazlama surat ifadesi haftalarca medya ve magazin dünyasında ve de sosyal medya da geniş bir yer buldu.

Burak Altındağ hakkında merak edilen konu başlıkları arasında en popüler başlıklara göz atacak olursak; Ünlü olduktan sonra ailesi ve kimin akrabası olduğu çok araştırılırdı. Eski hali her ne kadar bilinmese de kilolu hali merak ediliyor.

Burak Altındağ boy kilo yaş ve hangi burç?

Hayatı vikipedi ve biyografi bilgilerine ilişkin olarak boyu, kilosu, yaşı, hangi burç olduğu, hangi üniversite mezunu, mesleği takipçilerinin popüler sorgulamaları arasında yer aldı. Burak Altındağ koç burcudur.

Burak Altındağ sevgilisi, evli mi, eşi kim?

Burak Altındağ sevgilisi, evli mi, kiminle evli, eşi kimdir sorularının yanıtlarına da henüz ulaşılamamıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!