1 Milyon Mehmet

1 Milyon Mehmet kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, burcu, hastalığı, eşi 1 Milyon Mehmet boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri.

PAYLAŞ
1 Milyon Mehmet
  • 0
  • 5149
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

1 Milyon Mehmet kimdir, kaç yaşında, nereli?

1 Milyon Mehmet kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi, eşi kim, hastalığı ne? 1 Milyon Mehmet hayatı ve biyografi bilgilerini sizler için derledik. 1 Milyon Mehmet ya da 1 Milyoncu Mehmet olarak Mersin’de yaşamaktadır. Sosyal medya fenomenin gerçek adı Mehmet Bucak’tır. 1 Milyon Mehmet Mehmet Bucak 1968 yılında Mersin’de doğmuştur. 2021 yılı itibarı ile 52 yaşındadır.

1 Milyon Mehmet kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, hastalığı, eşi

Sosyal medya hesapları üzerinden instagram ve youtube’de yayınladığı video içerikleri ile yıldızı parladı. 2021 yılında ünlü şarkıcı Demet Akalın ve şarkıcı Alişan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına katılması ile gündeme geldi. Programa konuk olan 1 Milyon Mehmet Mehmet Bucak programa reyting amaçlı çağırılması, alay edilmesi ve program sonunda çar çabuk stüdyodan çıkartılması görüntüleri ile sosyal medyanın ve bazı ünlü sanatçıların tepkisini çekti.

1 Milyon Mehmet hayatı ve biyografisi

Mehmet Bucak, 1968 yılında Mersin’de doğdu. Çocukluk yıllarında geçirdiği bir rahatsızlık nedeniyle sosyal hayatında birçok aktiviteden geri kaldı. Öğrenimine Mersin’de başladı. Eğitimini yarıda bırakarak Kaportacılık yapmaya başladı. Ardından İstanbul’da vatani görevini yaptı. Askerliğini tamamladıktan sonra memleketi Mersin’e geri döndü. Asker dönüşünde evlendi. Bu evliliğinden 3 çocuğu dünyaya geldi.

1 Milyon Mehmet ya da 1 Milyoncu Mehmet lakabı nereden geliyor?

Mehmet Bucak memleketi Mersin Cumhuriyet Mahallesi’nde herkes tarafından tanınmaktadır. Akli dengesi yerinde olmadığı iddia edilen 1 Milyon Mehmet lakabını da şöyle almıştır. Mersin’de “1 milyonun var mı?” diyerek dilenmesinin ardından kendisine hemşerileri tarafından kendisine 1 Milyon Mehmet ya da 1 Milyoncu Mehmet lakabı verilmiştir.

1 Milyon Mehmet nasıl fenomen oldu?

Bir Milyon Mehmet’in hayat hikayesi ise oldukça ilginçtir. Fenomen olma yolunda en büyük destekçisi Mersin’de esnaflık yapan Ahmet Yağmur sayesinde gerçekleşir. Ahmet Yağmur isimli esnaf sokakta insanların dalga geçerek, şarkı söyletip, arkasından kahkaha atan kişilere inat Mehmet Bucak’a YouTube kanalı kurmaktadır. Mehmet Bucak YouTube kanalının gelirlerini de kendisi almaktadır.

Mersin’de yoksun ve sıradan bir hayatın içinden sosyal medya fenomeni olarak ‘Bir Milyon Mehmet’, Instagram ve youtube videolarıyla yoğun ilgi gören Mehmet Bucak en büyük çıkışını ‘Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ programına konuk olması ile yakaladı. Programda şarkı seslendiren Mehmet Bucak program sonunda alel acele dışarı çıkartılması ile tüm kesimlerden tepki toplamıştır.

Mersin’in ve Türkiye’nin ünlü fenomeni Cihangir kennedy ile de videoları da bulunan 1 Milyon Mehmet Mehmet Bucak’ın en büyük hayali de bir gün İbo Show’a çıkmak. İnstagram hesabı için tıklayınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!