Vural Üzül

Vural Üzül kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, burcu, eşi? Vural Üzül boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri.

PAYLAŞ
Vural Üzül
  • 0
  • 12236
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Vural Üzül kimdir, kaç yaşında, nereli?

Vural Üzül, Türkiye’de saygın oyun videosu içerik üretici arasında yer alan başarılı isimlerdendir. Bugün tüm dünyada oynanan en popüler mobil oyunu olan PUBC videoları ile büyük çıkış yakalayan Vural Üzül hakkında bilgiler sunacağız.

Vural Üzül Türk oyun videosu içerik üreticisidir. 11 Temmuz 1996 tarihinde İstanbul’da doğdu. 25 yaşındadır ve aslen Şanlıurfalıdır.

Vural Üzül hayatı ve biyografisi

Vural Üzül, 11 Temmuz 1996 yılında İstanbul’da üç çocuklu bir ailede dünyaya geldi. İki kız kardeşi bulunmaktadır. Memleketi aslen Şanlıurfalıdır. Anne tarafından Kastamonuludur.

Vural Üzül boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri

Eğitim hayatına İstanbul’da başladı. Bilgisayar teknolojilerine karşı ilgisi çok küçük yaşlarda başladı. Ortalama 5 yıla aşkın sürede bilgisayar tamirciliği yaptı.  Liseyi tamamladıktan sonra üniversite eğitimine Bilgisayar Mühendisliği Bölümünde sürdürdü. Ancak üniversite eğitimini yarıda bırakmak zorunda kaldı.

Vural Üzül, uzun süredir oyun videosu içerik üreticisi olarak yayınlar gerçekleştirmektedir. Günümüzde yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir.

Vural Üzül boy kilo yaş ve burcu?

Vural Üzül boyu 1.84 cm kilosu 84 kg burcu Yengeç. 11 Temmuz 1996 doğumlu olduğu için 25 yaşındadır.

Vural Üzül evli mi, kiminle evli?

Vural Üzül Kübra Üzül ile evlidir. Kübra Üzül Vural Üzül’ün lise sıralarından arkadaşıdır. Çiftin tanışma hikayeleri de Kübra’nın Vural’a kendi fotoğraflarını çektirmesi ile başlar. İnstagram hesabı için tıklayanız.

Vural Üzül sistem bilgisi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!