Burak Öztarhan kimdir?

Burak Öztarhan kimdir, yaş, kiminle evli, sevgilisi, çocuğu var mı, kardeşi, ailesi, ne iş yapıyor? Nazlı Çelik eşi kimdir? Burak Öztarhan hayatı ve biyografi bilgileri.

PAYLAŞ
Burak Öztarhan kimdir?
  • 0
  • 6718
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı: Burak Öztarhan
Doğum tarihi: 1974
Doğum yeri: İstanbul
Boy: Bilinmiyor
Kilo: Bilinmiyor
Burcu: Bilinmiyor
Eğitim: Üniversite
İlişkisi: Boşanmış (Nazlı Çelik ile)
Meslek: İş İnsanı
İnstagram hesabı için tıklayın

Burak Öztarhan nereli? Kaç yaşında?

Burak Öztarhan kimdir, yaş, kiminle evli, sevgilisi, çocuğu var mı, kardeşi, ailesi, ne iş yapıyor? Nazlı Çelik eşi kimdir? Burak Öztarhan hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Burak Öztarhan hayatı ve biyografisi

Burak Öztarhan Türk İş insanı. Türkiye’nin ünlü spikerlerinden Nazlı Çelik ile 1999 ve 2012 yılları arasında evli kaldı. Bu evlilik süresi boyunca Kayra Öztarhan adında bir çocukları dünyaya geldi.

Burak Öztarhan 1974 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Öğrenimine İstanbul’da başladı.  İtalyan Lisesi’nden mezun olduktan sonra üniversite eğitimine Amerika’da Mount Ida College’de İş İdaresi alanında sürdürdü.

Mesleki kariyerine 1999 yılında Vepa Fırça Sanayi A.Ş. çatısı altında Satış ve Pazarlama Görevlisi olarak başladı. 2003 yılında Vepa Özak Kozmetik Sanayi A.Ş’nin Genel Müdür Yardımcısı ve sonrasında da Genel Müdürü oldu. 2007’de ise Vepa group Stratejik Planlama ve İş Geliştirme Başkanı olarak unvan aldı. Günümüzde Vepa Group Yönetim Kurulu üyesi olarak görevini sürdürmektedir.

Burak Öztarhan özel yaşamında ünlü haber spikeri Nazlı Çelik ile 1999 yılında evlendi.Bu evliliklerinden Kayra isminde bir kız çocukları dünyaya geldi. 2012 yılında çift boşanma kararı aldı. Magazin dünyasına yansıyan boşanma nedeni ise Posta Gazetesi’nde ‘Son Ütücü’ olarak yazılar kaleme alan moda yazarı Huban Ayşem oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!