Buse Yıldırım kimdir?

Buse Yıldırım kimdir, nereli, yaşı, boyu, kilosu ve burcu? Buse Yıldırım kiminle evlendi? Eşi kimdir? Sevgilisi var mı? Voleybol hayatı? Hangi kanalda?

PAYLAŞ
Buse Yıldırım kimdir?
  • 5
  • 12655
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı: Buse Yıldırım
Doğum tarihi: 7 Mayıs 1988
Doğum yeri: İstanbul
Boy: 1.70 cm
Kilo: 52 kg
Burcu: Boğa
Eğitim: Üniversite
İlişkisi: Bekar
Meslek: Haber Spikeri, Sunucu
İnstagram hesabı için tıklayın

Buse Yıldırım nereli? Kaç yaşında?

Buse Yıldırım kimdir, nereli, yaşı, boyu, kilosu ve burcu? NTV Buse Yıldırım kiminle evlendi? Eşi kimdir? Sevgilisi var mı? Voleybol hayatı? Hangi kanalda? Kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Buse Yıldırım hayatı ve biyografisi

Buse Yıldırım Tür Haber Spikeri ve sunucudur. Son yıllarda televizyon ekranlarında duruşu, tarzı ve sıra dışı habercilik anlayışı ile sunuculuğa farklı bir boyut kazandıran Spiker Buse Yıldırım kimdir hayatı, ekranları güzelliği ile dolduruyor.

Buse Yıldırım 7 Mayıs 1988 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. İlköğretimi tamamladıktan sonra lise eğitimine Aydın Doğan İletişim Meslek Lisesi’nde devam etti. Medya, televizyonculuk ve gazetecilik kariyerine lise sıralarında başladı.

Türk televizyoncu ve aynı zamanda gazeteci Buse Yıldırım liseden mezun olduktan sonra ilk durağı CNN TÜRK televizyonu oldu. Burada staj yapmaya başladı. Daha sonra çalışmalarına Fox TV ve Habertürk TV’de devam etti. Üniversitede okuduğu yıllarda çeşitli kurumlarda farklı mecralarda görev aldı. Çalışma hayatına daha sonra Beyaz TV’de hafta sonu ana haberlerini sunarak devam etti. Beyaz TV ekranlarında çok ciddi bir hedef kitlesine sahip olan Buse Yıldırım’ın binlerce takipçisi ve hayranı bulunmaktadır. Kariyer hedeflerine gazeteci olma umuduyla yola çıkan güzel spiker Buse Yıldırım zamanla asıl yapmak istediği işin televizyon ekranlarında sunuculuk yapmak olduğunu anlar ve bu yolda kariyerine yön vermeye başlar. Seyahat ve spora karşı ilgi duyan Buse Yıldırım için en idol isim sunucu ve spiker Nevşin Mengü ve dünya üzerinde görülmesi gereken yer ise kendisi için Güney Amerika’dır.

Buse Yıldırım 2018 yılında kariyerinde bir adım daha atarak NTV ekranlarına geçti. Televizyonculuk hayatı boyunca başarı grafiğini günden güne yükselten isim Buse Yıldırım, özel hayatı ile de hayranlarının oldukça dikkatini çekmiştir. Bu nedenle evli olup olmadığı ve sevgilisi olup olmadığı en çok merak edilen konular arasında yer almıştır. Peki, güzel sunu ve spiker Buse Yıldırım evli mi? Sevgilisi var mı? Buse Yıldırım bekar olup, özel hayatında birisinin olup olmadığı henüz bilinmemektedir.

5 Comments

  1. gntvnin hevali buse yıldırım buradan atılırsa ya kandile ya roj tvye kaçacaklardan.

  2. admin doğun günü 7 mayıs olan nasıl ikizler burcu olur anlamadım hanfendi seyahat etmeyi çok sevdiği için olabilirmi acaba

  3. Çok güzel bir bayansın ayrıca sevimlisin gelinim olurmusun Viyana’da yaşıyoruz oğlum 1990 doğumlu liseyi İlkokol,ortaokul,liseyi Ankara TED kolejindeokudu üniversiteyi yurtdışında okudu uluslararası işletme okudu viyanad

  4. Abi anlattigina gore cok iyi bir oglun var,cok imrendim ne background yapmissiniz alsana beni ogluna damadin olarak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!