Çağla Gizem Çelik

Çağla Gizem Çelik kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, burcu, oynadığı diziler, eski eşi? Çağla Gizem Çelik boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri.

PAYLAŞ
Çağla Gizem Çelik
  • 0
  • 3852
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Çağla Gizem Çelik kimdir, kaç yaşında, nereli?

Çağla Gizem Çelik İstanbul Barosu’na kayıtlı Ceza Hukuku Avukatıdır. 1990 yılında İstanbul’da doğdu. Günümüz itibari ile yaşı 31 yaşındadır. Çağla Gizem Çelik oyuncu Ahmet Kural’ın davaları ile gündeme geldi. 2019 yılında oyuncu Ahmet Kural ile sevgili olması ile medya ve basında tanınan isimler arasında yer aldı.

Çağla Gizem Çelik hayatı ve biyografisi

Çağla Gizem Çelik 1990 yılında İstanbul’da doğdu. Eğitim hayatına İstanbul’da başladı. Liseyi tamamladıktan sonra üniversite eğitimine İstanbul Maltepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi bölümünde devam etti ve mezun oldu.

Çağla Gizem Çelik boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri

Çağla Gizem Çelik üniversite eğitiminin ardından profesyonel olarak mesleki kariyerine avukatlık yaparak adım attı. Ceza hukuku avukatı olarak darp etme, yaralama, taksirle yaralama, hakaret ve tehdit içeren davalar, trafik suçları, vergi suçları gibi alanında davalara bakmaya başladı.

Türkiye’de ilk kez 2018 yılında daha önce de basında çeşitli ceza davaları ile gündeme gelen oyuncu Ahmet Kural’ın avukatlığını yaptı ve adını duyurmaya başladı. Söz konusu Ahmet Kural 2014 yılında eski sevgilisi Naz Çekem’in parmağını kırmasıyla gündeme gelmiş olup ardından 2018 yılında şarkıcı Sıla Gençoğlu’yu darp etmesiyle gündeme gelmiştir.

Oyuncu Ahmet Kural 2021 yılında verdiği bir röportajda, avukat sevgilisi Çağla Gizem Çelik ile evlenmeyi planladıklarını açıklamıştır. Ahmet Kural’ın sevgilisi Çağla Gizem Çelik 2019 yılında Baba Parası filminin gala gecesine katılan isimler arasında yer almıştı. Ahmet Kural ile Çağla Gizem Çelik arasında toplamda 7 yaş farkı bulunmaktadır.

Çağla Gizem Çelik boy, kilo ve hangi burç?

Çağla Gizem Çelik boyu, kilosu ve burcu kısa süre içinde güncellenecektir.

Çağla Gizem Çelik eski eşi?

Çağla Gizem Çelik eski eşi, evli mi, kiminle evli, boşandı mı soruları oyuncu Ahmet Kural ile sevgili olduktan sonra sıkça yer alan sorgular arasında yer aldı. Çağla Gizem Çelik eski eşi, evli mi gibi soruların yanıtı netlik kazanmamıştır.

Çağla Gizem Çelik dizileri ve filmleri

Çağla Gizem Çelik Avukattır. Rol aldığı bir dizi ve film projesi yoktur. 2019 yılında Baba Parası filminin gala gecesine sevgilisi Ahmet Kural ile katılmıştır. Bu durum sonucunda Çağla Gizem Çelik oynadığı dizi ve filmler, hangi dizilerde oynadı sorularını beraberinde getirmiştir.

Çağla Gizem Çelik eski eşi, evli mi, kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, doğum tarihi, yaş, doğum günü, burcu, ne iş yapıyor, mesleği? Ahmet Kural Çağla Gizem Çelik ayrıldı mı? Ahmet Kural sevgilisi Çağla Gizem Çelik avukat kim, oynadığı diziler ve filmler, kısaca hayatı, vikipedi kaynaklı biyografi bilgilerini derledik.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!