Ayla Saat

Ayla Saat kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, burcu, eşi kim? Beren Saat annesi Ayla Saat boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri.

PAYLAŞ
Ayla Saat
  • 0
  • 10287
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Ayla Saat kimdir, kaç yaşında, nereli?

Ayla Saat dizi ve sinema oyuncusu Beren Saat’in annesidir. Eski Türk Milli kaleci ve bir dönem Gençlerbirliği Spor Kulübü’nde kalecilik yapan Hüseyin Avni Saat’in eşidir. 1 Ocak 1955 yılında Ankara’da doğdu. Günümüz itibarı ile 66 yaşındadır. Ayla Saat ve Hüseyin Avni Saat’in evliliklerinden Beren Saat ve Cem Saat isminde 2 çocukları dünyaya gelmiştir. Ayla Saat kızı Beren Saat ile evli olan ünlü şarkıcı Kenan Doğulu’nun kaynanasıdır. Emekli öğretmen olarak yaşamını sürdürmektedir.

Ayla Saat hayatı ve biyografisi

Ayla Saat 1 Ocak 1955 yılında Ankara’da doğdu. Eğitim hayatına Ankara’da başladı. Ardından spor akademisinden mezun oldu. Bu süreçten sonra öğretmenlik yapmaya başladı. Özel yaşamında Eski Türk Milli kaleci ve bir dönem Gençlerbirliği Spor Kulübü’nde kalecilik yapan Hüseyin Avni Saat ile evlendi. Bu evliliklerinden Beren Saat ve Cem Saat adında 2 çocukları dünyaya geldi.

Beren Saat annesi Ayla Saat boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgiler

Ayla Saat ve Hüseyin Avni Saat çiftinin kızı Beren Saat bugün tüm dünyanın yakından tanıdığı ünlü aktiristlerdendir. Aynı zamanda kızı Beren Saat ünlü şarkıcı Kenan Doğlulu ile evlidir. Ayla Saat zaman zaman magazin basınında çeşitli haberlerle gündeme gelmektedir. Günümüzde yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir.

Ayla Saat ve Hüseyin Avni Saat çiftinin diğer çocuğu Cem Saat ise hangi meslek grubuna mensup olduğu bilinmemektedir. Beren Saat için güzelliğini annesi Ayla Saat ‘ten aldığı şeklinde yorumlar sıkça magazin dünyasında yer almaktadır.

Ayla Saat boy, kilo ve hangi burç?

Ayla Saat boyu, kilosu ve burcu güncellenecektir. Ayla Saat kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, doğum tarihi, mesleği, hayatı, vikipedi kaynaklı biyografi bilgileri hakkında bilgileri derledik.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!