Cem Saat

Cem Saat kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, kiminle evli, kızı kim? Cem Saat boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri.

PAYLAŞ
Cem Saat
  • 0
  • 10222
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Cem Saat kimdir, kaç yaşında, nereli?

Cem Saat ünlü dizi, sinema ve reklam oyuncusu Beren Saat’in erkek kardeşidir.  1981 yılında Ankara’da doğdu. Günümüz itibarı ile 42 yaşındadır. Annesi emekli öğretmen Ayla Saat ve babası ise Eski Türk Milli kaleci ve bir dönem Gençlerbirliği Spor Kulübü’nde kalecilik yapan Hüseyin Avni Saattir. Eniştesi Beren Saat ile evli olan ünlü şarkıcı ve söz yazarı Kenan Doğulu’dur.

Cem Saat hayatı ve biyografisi

Cem Saat 1981 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Öğrenimine Ankara’da başladı. Babası Eski Türk Milli kaleci ve bir dönem Gençlerbirliği Spor Kulübü’nde kalecilik yapan Hüseyin Avni Saat ve annesi ise emekli öğretmen Ayla Saat’tir.

Cem Saat Beren Saat’in ünlü olmasının ardından magazin ve basında yer almaya başlamıştır. Beren Saat’ın erkek kardeşi 10 Ağustos 2013 tarihinde Ankara Büyükhanlı Park Otel’de evlenmiştir. Düğüne Beren Saat ve Kenan Doğulu’da katılmıştır. Cem Saat’in bu evliliğinden Melina isiminde bir kızı dünyaya gelmiştir.

Melina Saat ise sık sık halası Beren Saat’in doğum gününde sosyal medyada paylaştığı postlarla gündeme gelmiştir.

Cem Saat boy, kilo ve hangi burç?

Cem Saat boyu, kilosu ve burcu kısa süre içinde güncellenecektir. Beren Saat’in erkek kardeşi Cem Saat kimdir, kaç yaşında, kiminle evlendi, çocuğu var mı, kızı eşi kim, ne iş yapıyor, kısaca hayatı, vikipedi kaynaklı biyografi bilgilerini derledik.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!