Çağla Gizem Şahin kimdir, nereli, ne iş yapıyor, eski eşi, yaşı?

Çağla Gizem Şahin 18 Temmuz 2023 tarihinde oyuncu Ahmet Kural ile nikah masasına oturdu.  4 yıldır birlikte olduğu Ahmet Kural ile Bodrum’da evlenen Çağla Gizem Şahin hayatı ve biyografi bilgileri haberimizde…

PAYLAŞ
Çağla Gizem Şahin kimdir, nereli, ne iş yapıyor, eski eşi, yaşı?
  • 0
  • 1305
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Çağla Gizem Şahin kimdir, boyu, nereli, doğum günü, ne iş yapıyor, burcu, eski eşi, kaç yaşında? Ahmet Kural’ın eşi Çağla Gizem Şahin kimdir? Çağla Gizem Şahin oynadığı diziler? Çağla Gizem Şahin 18 Temmuz 2023 tarihinde oyuncu Ahmet Kural ile nikah masasına oturdu.  4 yıldır birlikte olduğu Ahmet Kural ile Bodrum’da evlenen Çağla Gizem Şahin hayatı ve biyografi bilgileri haberimizde…

Çağla Gizem Şahin kimdir, kaç yaşında, nereli?

Çağla Gizem Şahin 1990 yılında İstanbul’da doğdu. Dizi ve sinema oyuncusu Ahmet Kural’ın eşidir. 2023 yılında Ahmet Kural ile evlendikten sonra basında yer almaya başladı ve tanındı.

Çağla Gizem Şahin hayatı ve biyografisi?

Çağla Gizem Şahin 1990 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Eğitim hayatına İstanbul’da başladı. Liseden sonra üniversite eğitimine İstanbul Maltepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde sürdürdü ve mezun oldu. Bu süreçten sonra avukatlık yapmaya başladı.

Çağla Gizem Şahin magazin basınında 2019 yılında adını oyuncu Ahmet Kural ile duyurmaya başladı. 4 yıl sevgili olan çift 2023 yılında evlenme kararı aldı.

Çağla Gizem Şahin 18 Temmuz 2023 tarihinde oyuncu Ahmet Kural ile Muğla’nın Bodrum ilçesinde Cennet koyunda düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdi. Çağla Gizem Şahin eşi Ahmet Kural gibi medya sektöründen birisi değil. Çift yaşamlarını İstanbul’da sürdürmeye devam etmektedir.

Çağla Gizem Şahin boy kilo ve hangi burç?

Çağla Gizem Şahin boyu 1.66 cm kilosu 55 kg ve burcu Oğlak?

Çağla Gizem Şahin eski eşi?

Çağla Gizem Şahin eski eşi, kaç evlilik yaptı, bu konuda net bilgiler yer almıyor.

Çağla Gizem Şahin dizileri ve filmleri? 

Çağla Gizem Şahin oynadığı diziler? Çağla Gizem Şahin hangi dizilerde oynadı? Çağla Gizem Şahin oynadığı diziler yoktur. Mesleği ise avukatlıktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!