Nilsu Berfin Aktaş eşi, boy, yaş, nereli, sevgilisi, evli mi?

Berfin Nilsu Aktaş kimdir, nereli, kaç yaşında, boy kilo, sevgilisi, oynadığı diziler kariyerine ilişkin bilgiler.

PAYLAŞ
Nilsu Berfin Aktaş eşi, boy, yaş, nereli, sevgilisi, evli mi?
  • 3
  • 9082
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 4 dakika da oku
  • +
  • -

Nilsu Berfin Aktaş eşi, boy, yaş, nereli, sevgilisi, filmleri ve tv dizileri, evli mi, kiminle evlendi, boşandı mı,
abisi kim? 2023 O Ses Türkiye yılbaşı özel konuğu olan dizi ve sinema oyuncusu Nilsu Berfin Aktaş hayatı ve vikipedi kaynaklı biyografi bilgileri haberimizin detayında sizlerle?

Nilsu Berfin Aktaş kimdir, kaç yaşında, nereli?

Nilsu Berfin Aktaş dizi, reklam ve aynı zamanda sinema oyuncusudur. Ünlü actress 1 Ocak 1998 tarihinde Ankara’da doğdu. 2018 yılında Geleceğin Starı adlı yarışma programı ile yıldızı parladı. En büyük çıkışını 2019 yılında Kuzey Yıldızı İlk Aşk adlı dizi filmi ile gerçekleştirdi. İlk dizisinde Gökçe rolüne hayat veren isim oldu.

Nilsu Berfin Aktaş hayatı ve biyografisi

Nilsu Berfin Aktaş 1 Ocak 1988 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Memleketi aslen Ankara’dır. Eğitim hayatına Ankara’da başlayan Berfin Nilsu Aktaş ortaöğretim mezunudur. 2018 yılında düzenlenen “Geleceğin Star” adlı yarışma programına katılması ile hayatı bir anda değişti. Bu yarışma programında birincilik ödülünü kazandı ve geniş bir hedef kitleye ulaştı.

Nilsu Berfin Aktaş oyunculuk kariyerine beyazperde de 2019 yıapımı “Rastlantı” adlı sinema filmi ile başladı. Aynı yıl “Kuzey Yıldızı: İlk Aşk” dizisinde “Gökçe” rolüne hayat veren isim oldu. Reklam markalarının yüzü de olan Nilsu Berfin Aktaş Turkcell, Pantene, Çetmen Mobilya, Cornetto, gibi markaların reklamlarında rol aldı.

Nilsu Berfin Aktaş 2021 yılında Ölüm zamanı, Kolej isimli yapımlarda yer aldı. Aynı yıl Benim Hayatım dizisinde Hayat rolünü canlandırdı. 2022 yılında iki dizi film yapımında birden rol aldı Kalp Yarası dizisinde Pınar rolüne ve Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde ise Gizem rolüne hayat veren isim oldu.

Nilsu Berfin Aktaş özel hayatında Serdar Sertçelik ile gizlice Ankara’da evlendi. Nilsu Berfin Aktaş eşi Serdar Sertçelik daha önceden evli olduğu ve bir çocuk babası olduğu biliniyor. Ayrıca Nilsu Berfin Aktaş eşi Serdar Sertçelik sahte kimlikle yurtdışna çıkma ve çeşitli dolandırıcılık suçlarından sabıkası bulunuyor. 2022 yılında Serdar Sertçelik havalimanında yakalanarak cezaevine gönderilmiştir. 2023 yılında Yaz Şarkısı dizisinde Gülbeyaz rolünü oynadı.

Başarılı ve güzel oyuncu günümüzde dizi film ve reklam çalışmalarını sürdürmektedir.

Nilsu Berfin Aktaş boy kilo ve hangi burç?

Nilsu Berfin Aktaş boyu 1.70 cm kilosu 52 kg ve burcu Oğlak.

Nilsu Berfin Aktaş sevgilisi, eşi kim?

Nilsu Berfin Aktaş sevgilisi, eşi Serdar Sertçelik’tir. 2023 Temmuz ayında boşanmışlardır.

Nilsu Aktaş kime benziyor?

Nilsu Berfin Aktaş Hollywood yıldızı Gigi Hadid ile olan benzerliği ile tanınmaktadır.

Nilsu Berfin Aktaş dizileri ve filmleri

Nilsu Berfin Aktaş oynadığı diziler? Nilsu Berfin Aktaş hangi dizilerde oynadı? Rol aldığı tüm film projeleri aşağıda güncel olarak listelenmektedir.

  • 2023 Yaz Şarkısı (Gülbeyaz)
  • 2022 Gelsin Hayat Bildiği Gibi (Gizem)
  • 2022 Kalp Yarası (Pınar)
  • 2021 Benim Hayatım (Hayat)
  • 2021 Kolej
  • 2021 Ölüm Zamanı (Dilara)
  • 2019 Kuzey Yıldızı: İlk Aşk (Gökçe)
  • 2019 Rastlantı (Sinema Filmi)
  • 2018 Geleceğin Starı

Nilsu Berfin Aktaş boy, yaş, sevgilisi, abisi, nereli, oynadığı diziler, burcu, ne mezunu, doğum günü, Nilsu Berfin Aktaş Toygan Avanoğlu kardeş mi, estetik oldu mu, estetiksiz hali? Nilsu Berfin Aktaş hayatı, vikipedi ve imdb kaynaklı biyografi bilgilerini derledik.

3 Comments

  1. Hayata dair ne yapmak istiyorsanız şimdi kafandaki boş düşünceden kurtulup kendini hayalinle baş başa bırak.

  2. Tanımıyorum ama biyoğrofisini okudugumda iyi başarılı kabiliyetli birisi oldugunu anladım

  3. Merhabalar, öncelikle belirtmem gereken bir hüsus var ki; web site kullanımı şu an için olması gerekenin altında gibi duruyor. Mobil cihazımdan bağlantı sağlıyorum, sekmelere erişmek biraz zorlayıcı. Tabii ki demo site olmasının bu konuda büyük etkisi vardır fakat belirtmekte fayda var diye düşündüm. Bunların dışında merak edilen kişiler hakkında madde madde bilgi verilmesi pratik açıdan oldukça güzel, yalnız bir miktar içerik düzenlemsi gerekiyor diye düşünüyorum. Sonuçta ben sitenizi ziyaret sen bir kişi olarak, merak ettiğim ismi işe almayacağım, üniversite mezunu olmasından çok, hangi okuldan mezun oldu benim için daha merak uyandırıcı. Ayrıca boyu, kilosu, burcu, epeyce detay gibi geldi bana. Merak eden kişi doğum tarihi verildikten sonra burcuna zaten bakar :)hepsinin yanında, kişiler hakkında pratik bilgilerin yanında biraz daha biyografik “özgün” yazılara yer verilebilir bir başlık altında. Fakat geniş bir rehbere sahip olunması oldukça güzel ve meraklısı için eğlenceli bir aktivite yaratacaktır. Başarılar dilerim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!