Çağrı Taner kimdir?

Çağrı Taner kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu, sevgilisi? Çağrı Taner ne kadar kazanıyor? Fenomen Çağrı Taner telefon numarası, şarkıları ve kitapları?

PAYLAŞ
Çağrı Taner kimdir?
  • 0
  • 4510
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • 2 dakika da oku
  • +
  • -

Gerçek adı: Çağrı Taner
Doğum tarihi: 1 Eylül 1996
Doğum yeri: Samsun
Boyu: 1.70 cm
Kilo: 70 kg
Burcu: Başak
Eğitim durumu: Üniversite
Medeni hali: Bekar
Meslek: Fenomen, Youtuber, Yazar
İnstagram hesabı için tıklayın.

Çağrı Taner nereli? Kaç yaşında?

Çağrı Taner kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu, sevgilisi? Çağrı Taner doğum tarihi? Çağrı Taner Kim milyoner Olmak İster yarışmasına katıldı mı? Çağrı Taner ne kadar kazanıyor? Fenomen Çağrı Taner telefon numarası, şarkıları ve kitapları? Kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Çağrı Taner hayatı ve biyografisi

Çağrı Taner Türk fenomen ve yazar’dır. Sosyal medya hesapları üzerinden paylaştığı komik fotoğraflar ve videolarla tanınmaya başladı. Çağrı Taner çekiliş yaparak ciddi bir kitleye ulaşmaktadır.

Çağrı Taner kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu, sevgilisi

Çağrı Taner 1 Eylül 1996 yılında Samsun’da dünyaya geldi. Eğitim hayatına Samsun’da başladı. Memleketi aslen Samsun olan Çağrı Taner Samsun’da yaşamaktadır. Fenmen Çağrı Taner, sosyal medya hespları üzerinden reklam gelirleri ile para kazanmaktadır. Aynı zamanda İnstagram üzerinden yaptığı çekilişlerle de bilinmektedir. Sosyal medya hesaplarını aktif ve en iyi biçimde kullanan Çağrı Taner’in milyonlarca takipçisi bulunmaktadır. Çağrı Taner sosyal medya fenomeni olmasının yanı sıra son dönemlerde müzik piyasasına giriş yaparak şarkılar seslendirmeye başlamıştır. İnternet ve iTunes üzerinden yayınladığı şarkılar sayesinde popüler olmayı başarmıştır.

Çağrı Taner kariyerinde mesleki kariyerini rap sanatçısı ve söz yazarı olarak tanımlamaktadır. Aynı zamanda “Hüzünlü Bir Ponçik” ve “Erkeklerin İç Sesi” kitaplarını kaleme almıştır. Bir dönem attığı bir tweet ile gündeme gelen Çağrı Taner Samsunlu hemşirelerinden tepki almıştır. Tweet içeriği ise şöyle: “Samsun çok değişik bir yer, günah işleyebileceğimiz bir tane aktivite yok, bu şehir bizi zorla cennete götürecek…”

Çağrı Taner kitapları

  • Hüzünlü Bir Ponçik
  • Erkeklerin İç Sesi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Tüm Hakları Saklıdır! İçeriklerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılır!